Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon Europe – tri europske premijere na FESPA 2022

Canon Europe na nedavno završenom sajmu FESPA u Berlinu imao je čak tri europske premijere:

  • FLXfinish+  – jedinstvena UVgel značajka koja, s jednim setom boje, omogućuje korisnicima da proizvode mat, sjaj i mat/sjaj mix odjednom
  • svoj najbrži flatbed u asortimanu Arizona, seriju Arizona 6100 Mark II
  • PRISMA XL Suite – workflow softver

Jedan klik, dvije dorade, jedan ispis s FLXfinish+

FLXfinish+ pruža jedinstvenu mogućnost ispisa mješovite mat i sjajne završne obrade u jednom ispisu.
Imati mogućnost obje završne dorade u jednom ispisu omogućuje tiskarima cijeli niz aplikacija podići na višu razinu. Od isticanja robnih marki POS materijalima, kroz maloprodajno oglašavanje, do oživljavanja etiketa sjajnim efektima, kao i za stvaranje nevjerojatnih promjena u uređenju interijera.
Patentirana UVgel tehnologija omogućuje ovaj jedinstveni efekt bez upotrebe dodatnog kanala za lak ili potrošnog materijala i to u jednom koraku. Proces je potpuno automatiziran.
FLXfinish+ predstavljen je kao standardna oprema na svim Colorado 1650 i opcionalno na svim Colorado 1630. Dostupan je i kao nadogradnja za sve modele1630 i 1650 koji su već instalirani kod kupaca.

Canon_FLX_plus
Nova Arizona 6100 Mark II

Arizona 6100 Mark II najnoviji je model u sljedećoj generaciji obitelji Arizona. Pouzdan je, jednostavan za integraciju i dizajniran za velike proizvođače grafika velikog formata. Serija Arizona 6100 Mark II najbrži je flatbed u svjetskoj obitelji Arizona. Ispisuje brzinom do 220m²/h, što znači da služi svima koji godišnje ispisuju volumene od 20.000 m² do 300.000 m².
Serija Arizona 6100 Mark II sastoji se od dva modela. Prvi je Arizona 6100 XTS Mark II. Dizajniran za tiskare koje koriste raznolikiji raspon podloga jer može ispisivati ​​na gotovo svim krutim medijima.
Drugi model je Arizona 6100 XTHF Mark II. Podržan je tehnologijom Arizona High-FLOW. Ova je verzija stvorena za tiskare velikog formata i tvornice specijalizirane za ambalažu ili ispis na zahtjevnijim podlogama — poput poroznog valovitog kartona ili jako iskrivljenih podloga poput šperploče.

Canon_Arizona_6100_Mark_II

Workflow softver PRISMA XL Suite

Nadovezujući se na svoju uspješnu paletu print produkcijskog workflow softvera PRISMA, u Berlinu su predstavili PRISMA XL Suite. Riječ je o rješenju kreiranom da dizajnerima i tiskarama  pomogne u automatiziranju proizvodnje složenih poslova, istovremeno pomažući da maksimalno povećaju vrijeme rada strojeva.

PRISMA XL Suite sastoji se od:

  • PRISMAguide XL moćna je i jednostavne za korištenje softverska aplikacija za dizajn i automatizaciju poslova.  Automatizira i pojednostavljenje pripreme datoteka za prvi ispis.
  • PRISMAremote app osigurava da kupci ne samo da mogu nadzirati poslove sa svojim Colorado roll-to-roll pisačima, nego i da mogu biti u toku sa svim radnjama 24/7
  • PRISMAservice je nova platforma temeljena na oblaku. Pruža bržu i učinkovitiju korisničku podršku za pisače Arizona i Colorado. PRISMAservice također je dostupan i za partnere koji brinu o servisiranju i održavanju strojeva.
Canon_Prisma_XL_Suite

„Tiskare  velikog formata moraju biti u stanju odgovoriti na najnovije potrošačke trendove, kao što je zadovoljenje povećane potražnje za personalizacijom. Pritom svaka prilagodba treba biti ekonomski isplativa, čak i za uzorke i jednokratne narudžbe. Naši korisnici neprestano žele svojim klijentima isporučiti dodanu vrijednost i ponuditi onu “ekstra posebnu stvar” koja ih ističe. Istodobno, pritisci na vrijeme isporuke zahtijevaju više razine kontinuirane proizvodnje 24/7 s manje operatera. Zbog toga kupci moraju integrirati automatizaciju tijeka rada u svoje aktivnosti, pomoću pametnih tehnoloških rješenja,” istaknuo je Mathew Faulkner, direktor marketinga i inovacija za Canon EMEA, Grupa za tisak širokog formata.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content