Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon i DINAX suradnja

Canon i DINAX surađuju na prilagodbi profesionalne programske opreme za ispis Mirage za Canonovu seriju uređaja imagePROGRAF

ZAGREB, 21. srpnja2014. – Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, sklopio je partnerstvo sa softverskom tvrtkom DINAX GmbHda bi predstavio posebne inačice svoje programske opreme Mirage namijenjene profesionalnom ispisu koje su prilagođene Canonovoj seriji pisača velikog formata imagePROGRAF. Mirage je napravljen da zadovolji zatjeve za ispis koje postavljaju fotografi, dizajneri, agencije i davatelji usluga tiska te se tijekom proteklih šest godina pozicionirao kao najprodavanije softversko rješenje za ispis na uređajima velikog formata.

Ova suradnja između Canona i DINAX-a rezultirala je predstavljanjem dviju inačica softvera MirageEditionsfor Canon–naprednih rješenja za profesionalni ispis koja Canonovim korisnicima uređaja imagePROGRAFnude brzo i jednostavno postavljanje, intuitivno korištenje i veće mogućnosti automatizacije, dakle značajke koje ubrzavaju i podižu efikasnost u produkciji i eliminiraju skupe greške.

MirageEditionsfor Canonnude pristup svim značajkama i alatima za ispis u jednom jedinstvenom i jasnom pregledu. Softver može upravljati neograničenim brojem slika u različitim formatima istovremeno i ispisivati ih, automatski stvarajući optimalne slikovne rasporede da bi u najvećoj mogućoj mjeri optimizirao efikasnost ispisa i rezanja, minimizirajući količinu otpada. U istom dokumentu podržava sve modele boja, uključujući miješane konfiguracije kao što su RGB i CMYK, te stvara točan i precizan pregled prije ispisa u prozoru za prikaz Mirage Preview¹.

Canon i DINAXpredstavili su dvije inačice ovog softvera za seriju imagePROGRAF. Inačica Mirage 8 & 12 ColorEditionfor Canonnamijenjena je pisačima imagePROGRAFs 8 i 12 boja i omogućuje korisnicima da jednostavno povuku i spuste i time automatski ispišu datoteke u formatima PDF, JPEG i TIFF bez potrebe za pokretanjem matičnog programa. U sklopu ove inačiceMirage bez dodatne naknade dolazi i kao dodatak programima Adobe® Photoshop®, Photoshop®Elements, Illustrator®iInDesign®.

 

InačicaMirage Master Editionfor Canonproširuje podršku na potpunu seriju Canonovih pisača imagePROGRAF s 5, 6, 8 i 12 boja.

Samo jednom licencom obiju inačica podržan je neograničen broj pisača različite veličine.

Proširenja ponude uključuju neobavezni dodatak MiragePRO-Extensionkoji se može koristiti s Canonovim modelima iPF6450 i iPF6400S. Dodatak Mirage PRO-Extensionomogućuje stvaranje visokoprofesionalnih ICC profila jednostavnim klikom gumba, korištenjem ugrađene jedinice spektrofotometra.

“U Canonu neprekidno tražimo nove prilike koje će omogućiti da svojim korisnicima pružimo značajne prednosti i dodatnu vrijednost u produkciji – bilo kroz predstavljanje vlastitih rješenja ili kroz suradnju s organizacijama koje razmišljaju na sličan način. Cilj nam je ponuditi samo najbolje u popratnoj programskoj opremi i rješenjima”,kažeYuichiMiyano, direktor Grupe za ispis širokog formata u tvrtkiCanon Europe. “Kroz naše partnerstvo s DINAX-om i predstavljanje novih inačica softvera MirageEditions for Canon, korisnici uređaja imagePROGRAFdobili su prilagođenu verziju uspješnog softvera za ispis Mirage koji je idealan za fotografski sektor i tržišta usluga Print-for-Pay(ispis za novac) te tiska postera. Uz jednostavno i intuitivno korisničko sučelje, programska oprema MirageEditions for Canonomogućuje korisnicima da optimiziraju svoje okruženje za ispis, skrate radne procese brzom i automatiziranom obradom slika i ostvare vidljivo smanjenje troškova i povećanje efikasnosti.”

Peter Hytrek, generalni direktor tvrtkeDINAX GmbHdodaje:“Naš je pristup razvoju proizvoda vrlo usklađen s Canonovim, kod kojega su potrebe korisnika glavna misao vodilja. S ovakvim zajedničkim pristupm i bliskom suradnjom s Canonovim timom razvili smo dvije posebne inačice softvera Mirage za Canonove uređaje koje ne samo da su u potpunosti optimizirane da što više povećaju efikasnost produkcije i smanje troškove korisnicima pisača velikog formata imagePROGRAF, već i da učine korištenje tih pisača lakšim nego ikad prije.”

MirageEditionsfor Canondostupne su na engleskom, francuskom, talijanskom, njemačkom i španjolskom jeziku te su kompatibilne s operacijskim sustavima za Mac (na Intelovim procesorima) i operacijskim sustavom Windows.

Nova programska oprema dostupna je odmah, izravno od Canona ili kroz Canonovu mrežu autoriziranih prodavača.

Za više informacija posjetite www.canon-europe.com

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content