PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon imagePRESS C170 – za novu razinu kreativnosti unutar tvrtke

Potražnja za optimiziranim profesionalnim ispisnim rješenjima u uredskim okruženjima sve je veća. Canon Europe stoga tržištu predstavlja seriju imagePRESS C170 koja tvrtkama omogućuje kreativan ispis unutar vlastite organizacije. Canon ImagePRESS C170 uz kreativnu snagu, tvrtkama nudi mogućnost stvaranja personaliziranih ispisa visoke razlučivosti. Posebnost ovog pisača su i žive boja koje odgovaraju profesionalnim standardima.

Nakon što je 2019. godine Canon uspješno predstavio seriju imagePRESS C165, serija imagePRESS C170 predstavljena je radi pružanja dodatne podrške raznolikim potrebama tvrtki i ustanova za ispisom. ImagePRESS C170 uz mogućnost ispisa na standardne A4 i A3 medije, uključujući koverte, nudi mogućnost ispisa i na teške medije do 350g te dugačke natpise do 1300 mm. Radi dodatne fleksibilnosti, uređaji iz nove serije podržavaju sjajne, svilene, obične i teksturirane medije, a nude i širok raspon profesionalne završne obrade.

Osnaživanje produktivnosti

Serija imagePRESS C170 stvorena je za kratke rokove isporuke. Nudi izvanredne brzine ispisa do 70 str./min u boji, odnosno do 80 crno-bijelih str./min. Cilj proizvođača bio je postići jednostavnost korištenja pa uređaj nudi intuitivno sučelje, navigaciju i korisničko iskustvo kao i drugi Canonovi uređaji.

Kao modeli imageRUNNER ADVANCE DX, serija imagePRESS C170 nudi sigurnosne značajke stvorene da pomognu korisnicima čuvati povjerljive informacije. Osigurava zaštitu privatnosti zaposlenika i klijenata i pomaže u usklađenosti s regulativom u zahtjevnim uredskim i lakim produkcijskim okruženjima. Svojim sposobnostima kvalitetnog ispisa i profesionalne završne obrade serija imagePRESS C170 omogućuje tvrtkama povećati suradnju s klijentima. Ova serija oslobađa snagu ispisa te predstavlja izvrsno alternativno rješenje za tvrtke koje žele pomicati kreativne granice.

Serija imagePRESS C170 – glavne karakteristike

  • brzine ispisa do 70 str./min A4 u boji i 80 str./min crno-bijelo
  • skeniranje do 240 slika/min A4
  • veličina medija do 1300mm dužine i mediji težine do 350g
  • izlazni ispisi/skenovi visoke kvalitete s točnom, preciznom i oštrom kvalitetom slika zahvaljujući laseru imagePRESS R-VCSEL i razlučivosti ispisa od 2400 x 2400 dpi-a
  • sveobuhvatna sigurnost u 360° uz softver McAfee Embedded Control
  • dosljedna kvaliteta uz tehnologiju prilagodbe više razina gustoće
  • platforma za višefunkcijske ugrađene aplikacije (Multi-functional Embedded Application Platform, MEAP) i funkcionalnost ispisa bilo gdje uz servise uniFLOW Online i Mopria
Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content