Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon imagePROGRAF ink jet ploteri sa sedam i 12 boja za otisak koji traje 200 godina

Na štandu tvrtke Kopitehna, dugogodišnjeg pouzdanog Canon Gold partnera i ovlaštenog servisera, posjetitelji ovogodišnjeg zagrebačkog sajma Print21 imali su priliku uživo vidjeti tri uređaja.

Prvi je produkcijski printer iz serije imagePRESS V900. Radi se o seriji koja dolazi u tri različita modela – V900, V800 i V700, odražavajući maksimalnu brzinu od 90, 80 i 70 stranica u minuti. Na sajmu je predstavljen model V700.
Kako nam je rekao gosp. Hrvoje Filipović, V700 je kompaktan digitalni tiskarski stroj za ispis u boji, koji je dizajniran za maksimalnu produktivnost i izradu vrlo kvalitetnih materijala u kratkom roku. Canon imagePress serija V900 dolazi s ugrađenim spektrofotometrom koji omogućuje kreiranje profila papira i praćenje konstantnosti kvalitete boje u cijelom procesu tiska.
Pokazani model ima i finisher, tzv. saddle stitcher, koji omogućuje izradu brošura od sto strana A4 formata, presavinute i zaklamane. Njegova posebnost je i mogućnost banner printa, obostrano u dužini od 750mm, a jednostrano do 1300mm.


Kopitehna je na sajmu premijerno u Hrvatskoj predstavila i dva ink jet plotera. Radi se o modelima Canon imagePROGRAF GP-2600S i PRO-2600 koji se ističu vrhunskom kvalitetom otiska. Oba su širine 61cm. imagePROGRAF GP-2600S dolazi sa 7 boja, ali ima dodatak narančaste čime pokriva veći segment Pantone skale.
Model imagePROGRAF PRO-2600 dolazi s 12 boja, odnosno 11 plus jedna za premaz.
Oba dolaze s drugom generacijom boja, poboljšanom dodatnim voskovima pa na određenim medijima Canon jamči trajnost slike 200 godina. Oba modela namijenjena su prije svega fotografima, ali imaju široku primjenu.
Više pogledajte u Print Reportu na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content