Prvi saznajte najnovije vijesti




Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon – Novi pisači velikog formata

Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, je u travnju ažurirao svoj portfelj pisača velikog formata predstavljanjem novih uređaja imagePROGRAF, uključujući i modele s opcionalnim višefunkcijskim mogućnostima. Nakon predstavljanja dvaju modela SE sa šest boja u veljači, Canon dodatno osnažuje svoj portfelj modela s pet boja koji nude velike mogućnosti za primjene kao što su zahtjevni CAD i inženjerski crteži, raznobojni 3D ispisi u AEC-u i ispisi postera unutar tvrtki. Ukupno je predstavljeno sedam novih modela, a među njima su dva uređaja s pet boja širine ispisa 610 mm (24”) – imagePROGRAF iPF680 i iPF685 – te dva uređaja s pet boja širine 914 mm (36”) – imagePROGRAF iPF780 i iPF785 – zajedno s dva nova višefunkcijska rješenja, imagePROGRAF iPF780 MFP i iPF785 MFP. Nastavljajući uspjeh Canonovih više funkcijskih rješenja s pet boja, tu je i novi iPF8400SE MFP – više funkcijski uređaj sa šest boja i pigmentnom tintom koja mu omogućuje dugotrajniji i otporniji ispis.

Uređaji su namijenjeni brzom ispisu visokokvalitetnih tehničkih dokumenata u okruženjima CAD-a (Computer-Aided Design – računalom pomognuti dizajn), AEC-a (Architecture, Engineering and Construction – arhitektura, inženjerstvo i konstrukcija) i GIS-a (Geographical Information System – geo informacijski sustavi). www.canon.hr

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.



Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content