Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon Océ PlotWave 340 i 360

Canon Europe, vodeća tvrtka u slikovnim tehnologijama i rješenjima za ispis, je nedavno obogatio svoju ponudu uređaja širokog formata predstavljanjem dva nova pisača Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360.

Ovi uređaji namijenjeni su inženjerima i tehničarima koji traže veću fleksibilnost od višefunkcijskih sustava za ispis te onima koji intenzivno rade s vanjskim suradnicima ili partnerima putem servisa u oblaku ili online portala.

Oba nova uređaja mogu izbaciti do šest ispisa po minuti, praktički bez ikakvog vremena zagrijavanja, zahvaljujući tehnologiji Océ Radiant Fusing. Od klika koji pokreće ispis pa do ispisanog dokumenta u korisnikovim rukama proći će manje od 40 sekundi, u usporedbi s četiri minute koje su tipične za konvencionalne pisače. Oba uređaja nude visoku razlučivost ispisa od 600 x 1.200 dpi.

Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 opremljeni su novom kontrolnom pločom Océ ClearConnect koja je osjetljiva na dodir i podržava multi-touch (istovremeno registriranje dodira u više točaka). Izrađena sličnom tehnologijom kao tabletna računala, ova kontrolna ploča omogućuje operaterima da otvore dokument te ga zumiraju i u njemu se pomiču kako bi provjerili bitne detalje. Operateri su u mogućnosti vidjeti stvarni prikaz tipa “what you see is what you print” tijekom skeniranja ili kopiranja, što pomaže u izbjegavanju skupih grešaka.

Novi pisači Océ PlotWave mogu preuzeti datoteke izravno iz servisa za pohranu u oblaku, a isto tako ih i skenirati u neki od tih servisa – što pojednostavljuje radni proces i suradnju s udaljenim članovima projekta. Korisnici također mogu ispisivati datoteke s USB memorije ili iz mapa na mreži.

Korisnici kojima je na novim pisačima potreban ispis sa mobilnih uređaja mogu koristiti aplikaciju Océ Publisher Mobile App. Za kompleksnije skupove dokumenata, korisnici mogu upotrijebiti stolno računalo sa softverom Océ Publisher Select.

Značajka istovremenog obavljanja različitih operacija omogućuje korisnicima uređaja Océ PlotWave 340 i Océ PlotWave 360 da na njima kopiraju ili skeniraju, dok uređaji istovremeno ispisuju.

www.canon.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content