Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavio Colorado M seriju – modularno roll-to-roll rješenje s opcijom bijele

Na tržište je stigao novi član obitelji Canon Colorado. Naime, Canon je prošli tjedan predstavio novu seriju Colorado M. Radi se o roll-to-roll printeru velikog formata, modularnom rješenju u pogledu konfiguracije brzine i rukovanja medijima.
Također, kao posebnost, riječ o rješenju koje u ovom tržišnom segmentu nudi posebne efekte i mogućnosti ispisa s bijelom bojom. Ovaj 1,6-metarski printer zadržava industrijsku kvalitetu ispisa Canonove serije Colorado. Može se konfigurirati prema potrebama korisnika, odnosno tiskare, uz vrlo jednostavnu nadogradnju.

Što se brzina tiče, kod Colorado M3 ide od 29 m²/h do maksimalnih 111 m²/h, a kod M5 od 40 m²/h do 159 m²/h. Tu je opcija vrlo jednostavne nadogradnje brzine bilo privremeno, kada je povećan opseg posla, ili trajno.
Oba modela također se mogu lako nadograditi s novom opcijom bijele na modele M3W i M5W, kao i opremiti opcijom FLXfinish+ mat/gloss za CMYK ispise.

UVgel bijela za još širu primjenu

Uvođenjem nove opcije UVgel bijele boje Canon korisnicima znatno proširuje raspon primjene i mogućnosti. S ovim dodatkom i novom senzorskom tehnologijom detekcije medija, korisnici serije Colorado M mogu proširiti svoju tipičnu ponudu proizvoda, ispisujući na teške strukturirane, prozirne, obojene, reflektirajuće i magnetske materijale.

Posebna svojstva tehnologije UVgel također eliminiraju mnoge probleme s proizvodnjom, čišćenjem mlaznica i održavanjem koji se obično povezuju s bijelom, nudeći glatki ispis bez pogrešaka, minimizirajući upotrebu boje i otpad te maksimizirajući produktivnost.

Nove printere serije Colorado M podržava PRISMAguide XL, jednostavan i snažan softver.

“Sa svojom modularnošću i dodatkom opcije bijele koja se lako održava, nova serija Colorado M pokretač je rasta na koji se tvrtke mogu osloniti kako bi poboljšale svoje sposobnosti i pretvorile ideje u stvarnost,” rekla je gđa Jennifer Kolloczek, viša direktorica za planiranje, marketing i inovacije na području Europe pri odjelu produkcijskog tiska u tvrtki Canon Europe

Serija Colorado M dostupna je preko akreditiranih partnera kao i Canonovih organizacija za izravnu prodaju.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content