Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavio novog člana obitelji imagePRESS – produkcijski pisač u boji imagePRESSV1000

U prostoru impresivnog Customer Experience Centra u Poingu u Njemačkoj, u sklopu eventa MakeIT 2022, Canon Europe organizirao je predstavljanje novog člana obitelji imagePRESS.
Radi se digitalnom produkcijskom tonerskom pisaču u boji imagePRESS V1000.
Okupljenim novinarima, akreditiranim partnerima te potencijalnim korisnicima službeno ga je otkrila i predstavila nova članica tima Canon Europe, gđa Jennifer Kolloczek, direktorica marketinga i inovacija za produkcijski tisak.
Kako je istaknula, radi se o rješenju koje na tržište donosi i postavlja novi standard u produkcijskom tisku. Novi imagePRESS V1000 dolazi s već provjerenim i dobro poznatim funkcijama, ali i s novo razvijenim poboljšanjima. Zahvaljujući njima zatvara jaz između serija imagePRESS C910 i imagePRESS C10010VP.

Odlikuje ga niz novih tehnoloških značajki i karakteristika zahvaljujući kojima osigurava dosljednu kvalitetu, maksimalnu pouzdanost te neprekidan rad. Sve to profesionalcima u industriji tiska, ali i tvrtkama iz korporativnog sektora omogućuje proširenje proizvodnih mogućnosti novim rješenjima i aplikacijama. Uz, naravno, dosljednu visoku kvalitetu ispisa od prvog do posljednjeg arka.

Neprekidna visoka produktivnost i automatizacija

Novi imagePRESS V1000, uz integriranu POD-SURF tehnologiju koja kontrolira temperaturu grijača, omogućuje konstantnu brzinu ispisa od 100 stranica u minuti na širokom rasponu medija, uključujući premazne i nepremazne papire te strukturirane medije. Težina medija za ispis ide od 52 do 400 grama. Zahvaljujući opciji s više ladica (Multi Drawer Paper Deck) u kombinaciji s POD XL i ladicama za ručno ulaganje proširene su mogućnosti rukovanja papirom.
Potpuno nova tehnologija prijenosa slike osigurava ravnomjernu raspodjelu boja i nesmetan, neprekidan ispis čak i kod prijelaza na medije različite težine.
Također, pisač ima mogućnost automatskog obostranog ispisa na arke do duljine od 1,3 metra. Nova tehnologija korekcije registracije papira u dva koraka uvijek osigurava savršeno postavljanje slike na arak, čak i za proširene formate.
Uz to, mediji i toner mogu se mijenjati i dok stroj radi, što dodatno pridonosi produktivnosti.
Ugrađeni, in-line spektrofotometar (ILS) automatizira rutinske zadatke kao što su linearizacija i profiliranje medija.

Energetska učinkovitost i održivost

imagePRESS V1000 također zadovoljava najviše standarde energetske učinkovitosti te održivosti. Primjerice, ako medij u ladici ne odgovara postavkama, posao se može zaustaviti prije ispisa. Time se smanjuje otpad, potrošnja energije i emisija CO2.
Koristeći PRISMAsync ili EFI Fiery kontrolere, operateri mogu postaviti svaki detalj i napraviti promjene u posljednjem trenutku putem korisničkog sučelja, dodatno smanjujući broj pogrešnih ispisa.

Novi imagePRESS V1000 pun je inovativnih značajki osmišljenih da olakšaju život operateru i maksimiziraju kreativni i poslovni potencijal. Za tiskare koji traže robustan i pouzdan digitalni sustav, ovo je svakako vrijedna investicija.

Nova serija imagePRESS V1000 bit će dostupna kod Canon akreditiranih partnera od 1. 6. 2022.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content