Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavio prototip ink-jet foto tiskarskog stroja VOYAGER

Voyager je novi prototip ink-jet foto tiskarskog stroja, kojeg je Canon predstavio na drupa-i.

Riječ je od B2+ tiskarskom stroju za obostrani tisak sa sedam boja, baziran na novoj Canonovoj ink-jet tehnologiji. Koristi Canonovo bogato iskustvo u rješenjima za reprodukciju i nastoji podići tehničke standarde ink-jet tiska na novi nivo kvalitete i brzine. Predstavljen je niz uzoraka kojima je pokazana izvanredna kvaliteta fotografi ja otisnutih na raznim podlogama – uključujući i standardne medije za off setni tisak.

Canon očekuje da će Voyager zanimati isporučioce usluga tiska koji nude proizvode s visokom dodanom vrijednosti, kao što su katalozi, brošure, marketinški materijali i korisničke publikacije za luksuzne robne marke, tržište nekretnina, te područja hrane i putovanja u kojima je kvaliteta reprodukcije slika ključna.

Svojim završnim proizvodima visokog sjaja i fotokvalitete Voyager bi se mogao koristiti i u proizvodnji klasičnih foto proizvoda kao što su foto-knjige, pojedinačne fotografije i dr. Ovaj impresivan stroj dokazuje Canonovu tehničku spremnost da isporuči izvanrednu kvalitetu otiska (koja se očekuje od foto-tiska), ali na nivou industrijske proizvodnje. Budući raspon visokokvalitetnih primjena ink-jet tehnologija pomiče percepciju mogućnosti digitalne štampe. Voyager je prototip i još nije komercijalno dostupan.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content