Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon predstavlja imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24

Canon Europe predstavlja dva nova multifunkcionalna uređaja za štampu velikih formata u ulaznom tržišnom segmentu – modele Canon imagePROGRAF iPF770 MFP L36 i imagePROGRAF iPF670 MFP L24. Novi uređaji nude praktičnu funkcionalnost štampe, skeniranja i kopiranja malim kompanijama iz oblasti arhitekture, inženjeringa i projektovanja proizvodnje i obrazovanja.

Razvijeni za kancelarije u kojima nikad nema dovoljno prostora, uređaji iPF770 MFP L36 i iPF670 MFP L24 robusnog su i kompaktnog dizajna te zauzimaju najmanju moguću površinu. Opremljen 36-inčnim skenerom, model iPF770 MFP L36 je savršeno rešenje za kopiranje u kompanijama koje se bave arhitekturom, inženjeringom i projektovanjem i imaju potrebu za štampom srednjeg ili manjeg obima. Model iPF670 MFP L24 dolazi s 24-inčnim skenerom, a dizajniran je za manje firme i obrazovne ustanove kojima su potrebni alati za jednostavno skeniranje, kopiranje i štampu dokumenata. Oba uređaja mogu se pohvaliti jednostavnim korisničkim interfejsom za čije je savladavanje potrebno malo ili nimalo prethodnog iskustva i koje ne zahteva preveliku interakciju sa korisnikom.

Tehnologija SingleSensor donosi savršenu doslednost boja i verne slike, a sistem pigmentnih mastila i mastila na bazi koloranata sa ukupno pet boja i reformulisanim spektrom osigurava izuzetan kvalitet otiska. Sem vrhunskog kvaliteta, modeli L36 i L24 kompanijama svih veličina nude i povećanje produktivnosti i izlaza u jedinstvenom, svestranom i dostupnom, multifunkcijskom uređaju.

Na tržištima kao što su projektovanje, inženjerstvo i proizvodnja, ali i u kancelarijama lokalne i državne uprave, multifunkcionalni uređaji su postali uobičajen alat, zahvaljujući svojoj efikasnosti i visokom kvalitetu skenirane slike. U skladu sa zahtevima korisnika za praktičnim i povoljnim rešenjima, novi multifunkcionalni uređaji posebno su dizajnirani da poboljšaju produktivnost manjih kompanija kojima su se ovi uređaji možda do sada činili previše složenim za njihove potrebe.

Druge značajne prednosti novih uređaja uključuju mogućnost skeniranja na mrežu i na USB memorije, smanjujući potrebu za autorizacijom poslova sa povezanog računara. Skeniranje i kopiranje dostupno je u različitim nivoima kvaliteta da bi se omogućila štampa tehničkih crteža, postera velikog formata ili materijala za učenje. Za CAD okruženja koja zahtevaju više detalja, na raspolaganju su jednostavne mogućnosti prilagođavanja slike.

“U CAD okruženjima uvek će postojati potreba za skeniranjem i kopiranjem crteža,“ kaže Matthew Faulkner, evropski direktor marketinga u Grupi proizvoda širokog formata u kompaniji Canon Europe. “Naš cilj u Canon-u je da razumemo specifične zahteve i problematične tačke sa kojima se susreću naši korisnici, te da odgovorimo efikasnim rešenjima koja zadovoljavaju sve njihove potrebe. Novi modeli imagePROGRAF razvijeni su posebno za manje kompanije koje žele svu funkcionalnost i fleksibilnost robusnog multifunkcionalnog uređaja, zajedno sa istinskom jednostavnošću i kompaktnim dimenzijama. Nude alate za saradnju i čine pregledanje i deljenje dokumenata jednostavnijim i efikasnijim, što je posebno značajan faktor u arhitekturi, inženjeringu i projektovanju. Svestrani, efikasni i istinski jednostavni za korišćenje, novi uređaji demonstriraju našu istrajnost da kompanijama ponudimo najprikladnija rešenja za njihove potrebe.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content