Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon – profesionalni portfolio

Demonstrirajući svoju orijentaciju na razvoj tehnologije koja će odgovoriti na evoluirajuće potrebe njegovih korisnika, Canon Europe je nedavno ažurirao svoj kompletan portfelj proizvoda za profesionalni ispis.

Za okruženja s produkcijskim ispisom u boji, serije Canon imagePRESS C7011VP i C7011VPS novi su predvodnici svoje kategorije koji komercijalnim tiskarama i internim odjelima za ispis nude najnovije Canonove inovacije na području digitalnog tiska. Uređaji uključuju novu tehnologiju za RIP u vidu imagePRESS Servera A7300 (kojeg pogoni CREO), imagePRESS Servera A3300, A2300 i A1300 (kojeg pogoni EFI) te imagePRESS PRISMAsync Servera. U kombinaciji s poboljšanjima u imagePRESS kontroleru, ovi RIP-ovi nude izuzetnu brzinu i kvalitetu ispisa za podizanje produktivnosti.

Budući da će količina digitalnog monokromatskog produkcijskog ispisa u Zapadnoj Europi doseći otprilike 220 milijardi A4 stranica u 2013. (od 280 milijardi stranica A4 formata ukupne količine digitalnog produkcijskog ispisa), Canon spremno odgovara na zahtjeve tržišta predstavljajući također tri serije crno-bijelih produkcijskih pisača: Canon varioPRINT 135, Canon imagePRESS 1135+ te Océ VarioPrint 6000+ (serija koja se sastoji od uređaja Océ VarioPrint 6000 Ultra+, Océ VarioPrint 6000 TP+ i Océ VarioPrint 6000 MICR+).

www.canon.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content