Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon proširuje rješenja za inline doradu za seriju imagePRESS – sada A4 brošure i u položenom formatu

Canon Europe proširuje raspon rješenja za inline doradu koja dolaze u sklopu imagePRESS V1000 i V1350 digitalnih tonerskih uređaja. Radi se o dodatku iz serije BLM5000 uređaja za izradu brošura tvrtke Plockmatic.
Dizajniran za kupce sa srednjim do velikim volumenima proizvodnje, uređaj nudi mogućnost primjene za proizvodnju brošura A4 položenog (landscape) formata. Uz, naravno, brošure standardne veličine, portretnog formata. Rješenje omogućuje pravokutno presavijanje na stražnjoj strani i potpuno obrezivanje s tri strane kako bi se omekšali kutovi na vanjskom rubu nastali od presavijanja više listova.

Dostupan je s glavama za klamanje u verzijama od 50 ili 35 listova te s glavama za spajanje u verziji od 35 listova. BLM5000 će proširiti mogućnosti aplikacija svake tiskare, posebno onih koje s imagePRESS-om proizvode bannere produženog formata.

Stroj za izradu brošura BLM5000 pridružuje se sustavima Plockmatic BLM 550+ i BLM 50/35. Omogućuje stvaranje prilagođenih i visoko automatiziranih end-to-end proizvodnih rješenja. Integracija ovih sustava tiskarima omogućuje kombinaciju još većeg broja aplikacija, generirajući time više prilika za rast poslovanja.

“Pružatelji usluga ispisa nastavljaju tražiti nove načine za proizvodnju dokumenata profesionalnog izgleda u manjim nakladama. Naravno, uz zadržavanje ili povećanje profitabilnosti i produktivnosti. Predstavljanjem nove serije BLM5000, zadovoljstvo nam je dodati daljnju automatizaciju izrade brošura  seriji imagePRESS za brošure landscape formata koji se često traži za visokokvalitetne brošure i vodiče“, rekla je Jennifer Kolloczek, direktorica za planiranje, marketing & inovacije za tržište Europe u produkcijskom tisku u tvrtki Canon Europe.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content