Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon proširuje seriju imagePRESS V novim perjanicama – serijama V1350 i V900

Canon Europe najavljuje dva nova dodatka seriji imagePRESS V – vodeću seriju V1350 te seriju V900. Uz tehnološka poboljšanja koja performanse podižu na novu razinu, dok je istovremeno čine lakšom za korištenje, serija V omogućuje komercijalnim i internim davateljima usluga tiska (print service providers – PSP) da nadvladaju svoje proizvodne izazove i zadovolje zahtjeve kupaca za visokokvalitetnim, dinamičnim tiskom proizvedenim u najkraćim rokovima.

Serija imagePRESS V moćna je obitelj tiskarskih strojeva na bazi tonera. Nudi povećanu automatizaciju što je čini vrlo lakom za rukovanje. Tu je i mnoštvo opcija za ulaganje papira i doradu te besprijekornu integraciju s rješenjima za tijek rada putem PRISMAsync ili EFI Fiery kontrolera. Pridružujući se seriji produkcijskih tiskarskih strojeva srednje klase imagePRESS V1000 čije su isporuke počele u lipnju ove godine, V1350 nudi najveću brzinu tiska, produktivnost i izdržljivost obitelji imagePRESS. S druge strane, V900, namijenjen masovnoj produkciji manjih naklada, nudi najopsežniji raspon primjena tiska u jednom kompaktnom uređaju.

imagePRESS V1350 – najbolji u klasi po produktivnosti

S najvećom brzinom od 135 stranica u minuti imagePRESS V1350 obrađuje mjesečne količine do 2,4 milijuna A4 stranica s vijekom trajanja od 72 milijuna A4 stranica. Uključivanje mehanizma za vakuumsko ulaganje, ravnijeg transportnog puta papira, napredne jedinice Print on Demand-Surface Rapid Fusing (POD-SURF) i integriranog sustava hlađenja podržava duga, kontinuirana razdoblja tiska vrhunske kvalitete velikom brzinom i bez zaglavljivanja papira.

Kvaliteta poput offseta podrazumijeva se na seriji V1350 i održava se od prvog do zadnjeg lista, bez obzira na duljinu tiska. V1350 osmišljen je za visokokvalitetne primjene tiska kao što su brošure, letci, vrhunski dopisi i kartice. Nudi najveću preciznost u svojoj klasi za prednju i stražnju registraciju (0,5 mm), zahvaljujući svojim naprednim tehnologijama registracije.
Uređaj podržava najširi raspon težine medija (60 g/m2 do 500 g/m2) među tonerskim tiskarskim strojevima u bojim te širok izbor vrsta papira (uključujući reljefni i sintetički).

imagePRESS V900 – za manje naklade i veću fleksibilnost primjene


Početni model obitelji serije V, serija imagePRESS V900 idealna je za tiskare s ukupnim mjesečnim nakladama do 500.000 A4 stranica. Dolazi u tri različita modela – V900, V800 i V700, odražavajući maksimalnu brzinu – 90, 80 i 70 stranica u minuti. Napravljena je za brza produkcijska okruženja gdje su dosljedna, visoka kvaliteta, produktivnost i izbor medija potrebni svaki dan.

V900 također nudi niz primjena zahvaljujući medijima koje podržava – od 52 g/m2 običnih i 70 g/m2 presvučenih do medija debljine 350 g/m2. Zatim uske kuverte, kao i postere dužine 762mm uz automatski obostrani tisak odnosno 1,3m uz jednostrani tisak te reljefni i sintetički papir.

Uklanjajući potrebu za visokokvalificiranim operaterom, V900 uključuje nove značajke automatizacije koje štede vrijeme i rad te olakšavaju korištenje. Uključivanje opcijske jedinice Duplex Color Image Reader omogućuje uređaju brze prilagodbe prednje i stražnje registracije prije tiska (pružajući impresivnu točnost od 0,8 mm), gradacije boja, gustoće boja i sekundarnog prijenosnog napona kako bi se osigurala visoka kvaliteta čak i na medijima s teksturom . Korisnici jednostavno pošalju ispisane dijagrame prilagodbe kroz automatski ulagač dokumenata koji je dio jedinice Duplex Color Image Reader, a V900 zatim automatski vrši potrebne prilagodbe. Druge značajke za uštedu vremena na V900 uključuju daljinska upozorenja koja operaterima govore kada je potrošni materijal pri kraju.

Serija imagePRESS V sadrži kontrole za održavanje konzistentnosti boja u stvarnom vremenu i dostupna je s opcijama koje uključuju senzorsku jedinicu i jedinicu za inspekciju za daljnju automatizaciju zadataka kontrole kvalitete.

Nova serija imagePRESS V1350 bit će komercijalno dostupna od Canona i akreditiranih partnera u prvoj polovici sljedeće godine, a serija V900 dostupna je od prosinca 2022.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content