Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon širi raspon primjena produkcijskih strojeva

Integracijom BDT-ove ladice VX-Series s produkcijskim mašinama imagePRESS velike brzine tiska, Canon će moći korisnicima ponuditi rješenje visokog kapaciteta za umetanje banera.

To će proširiti raspon pri mjena ovog stroja na proizvode kao što su omoti za knjige, šestostrane A4 mape, A4R horizontalne brošure, kalendari,  posteri i slično. Integracija Canonovog uređaja imagePRESS C10000VP i BDT-ove ladice VX-Series  predstavljena je u zoni posvećenoj izdavaštvu na Canonovom štandu gdje je proizveden niz proizvoda u formatu banera uključujući omote za knjige.

U BDT-ovu ladicu za banere VX-Series mogu se slagati mediji do visine 500 mm i ona radi s medijima od 60 do 350 g/m2, te dužinama papira do 762 mm. Ladica podržava BDT-ovu patentiranu zračnu tehnologiju Tornado za odvajanje, podizanje i transport medija čime se osigurava pažljivo i pouzdano rukovanje nizom medija, uključujući papir s premazom i bez njega, te deblje teksture i sintetiku.

Parametri uvlačenja medija koji se ponavljaju mogu se spremiti u memoriji uređaja, što omogućava automatsko podešavanje radi skraćenja vremena izmjene parametara između poslova i optimalnu produktivnost.

Mark Lawn, direktor profesionalog tiska u Canon Europe kaže:

“Od predstavljanja proizvoda u jesen 2015. instalirali smo imagePRESS C10000VP kod više od 120 korisnika širom Europe i oni već osjećaju prednosti kvalitete i visoke produktivnosti tog uređaja. Iz razgovora s korisnicima i naših vlastitih zapažanja s tržišta, vidimo povećanu potražnju za aplikacijama koje zahtijevaju duže listove. Na tom tragu smo tražili pravog tehnološkog partnera koji bi nam pomogao odgovoriti na tu buduću priliku za naše korisnike, a BDT-ova
dokazana stručnost u tom području činila ih je očiglednim izborom. To je izvrstan primjer kako pratimo promjenjive potrebe korisnika i djelujemo proaktivno da bismo pronašli pametna rješenja koja će korisnicima pomoći u pristupu novim mogućnostima za stvaranje prihoda.”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content