Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canon smješten u vodećem kvadrantu Gartnerova Čarobnog kvadranta za 2014.

U izvještaju Čarobni kvadrant za upravljani ispis i usluge sadržaja (Magic Quadrant for Managed Print and Content Services) za 2014. tvrtke Gartner, Inc. kompanija Canon Inc. smještena je u kvadrant Leaders* u kojemu se nalaze vodeći dobavljači.

Gartnerov Čarobni kvadrant smješta dobavljače prema njihovim performansama u dvije glavne kategorije: mogućnost izvršavanja (Ability to Execute) i zaokruženost vizije (Completeness of Vision). U kategoriji mogućnosti izvršavanja Gartner ocjenjuje svakog dobavljača upravljanog ispisa i usluga sadržaja prema njegovu „uspjehu u ostvarivanju rezultata danas, kao i pripremama da ostvari rezultate u budućnosti“, a u kategoriji zakruženosti vizije ocjenjuju se dobavljačevi „izgledi za uspjeh analizirajući njegov pogled na tržište, model upravljanja uslugama i strateške planove za rast i poboljšavanje usluga”,

U regiji CEE (Središnja i Istočna Europa) Canon neprekidno ulaže u razvoj usluga upravljanja ispisom i dokumentima (Managed Print & Document Services – MPDS). Iz sjedišta Canona CEE u Beču pokrivamo 26 država i orijentirani smo na to da što bolje opslužujemo višeregionalne korisnike svih veličina iz svih geografskih područja i svih sektora i omogućimo im da optimiziraju svoje okruženje za ispis na proaktivan način, kroz našu mrežu profesionalnih partnera širom regije.

Canonova široka ponuda uređaja, programske opreme i usluga s dodanom vrijednošću može se uključiti u bilo koje okruženje upravljanja dokumentima, uključujući analizu optimizacije, planiranje implementacije, usluge, podršku i stalno preispitivanje u potrazi za poboljšanjima poslovnih procesa. Programski alati i tehnologije poput uniFLOW-a, Thereforea i Netaphora mogu odgovoriti na potrebe kao što su napredno upravljanje s ispisom, usklađenost sa zakonom i sigurnost, integracija sa središnjim reprografskim odjelima, upravljanje informacijama i sve veći zahtjevi za uslugama za mobilne korisnike i korisnike na udaljenim lokacijama.

Pružajući usluge nizu industrija, Canonovi uređaji i programska oprema ključne su sastavnice tvrtkine opsežne strategije MPDS koja nudi pojednostavnjenu i ujedinjenu tehnološku platformu koja redefinira način na koji tvrtke pristupaju komunikacijama i informacijama, dijele ih i upravljaju njima.

Počevši od jednostavnog upravljanja flotom pisača i automatiziranja usluge za smanjenje ukupnog troška pa sve do pružanja naprednih usluga za kompleksnije procese vezane uz dokumente, MPDS poslovanje u regiji CEE izgrađeno je na stručnosti Canonovih stručnjaka i ovlaštenih partnera.

Canonove uspješne priče uključuju MPDS projekte isporučene vodećim tvrtkama iz različitih područja, kao što su Podravka u Hrvatskoj, Coca-Cola u Srbiji ili Bank of Valletta na Malti.

www.canon.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content