Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Canonova serija imagePROGRAF osvaja nagrade tvrtke BLI

ZAGREB, 2.prosinca 2014.– Canon Europe, vodeći svjetski dobavljač slikovnih rješenja, osvojio je tri prestižne nagrade „Izbor“ („Pick“) tvrtke BLI za svoju seriju uređaja za tisak širokog formata Canon imagePROGRAF.

Nagrade „Izbor“ tvrtke BLI rezultat su strogog testnog postupka koji traje dva mjeseca i ispituje svaki aspekt uređaja da bi potencijalnim kupcima pružio pouzdane informacije o tome koliko je pojedini uređaj prikladan za njihovo poslovanje.

Canonovi uređaji osvojili su sljedeće nagrade:

  • Canon imagePROGRAF iPF780/785 – izuzetan tehnički pisač u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format Technical Printer)
  • Canon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 – izuzetan višefunkcijski uređaj (MFP) u boji širokog formata 36“ (Outstanding 36” Colour Wide Format MFP)
  • Canon imagePROGRAF iPF680/685 – izuzetan tehnički pisač u boji širokog formata 24“ (Outstanding 24” Colour Wide Format Technical Printer)

Uspjehu Canonovih uređaja imagePROGRAF na ovom testiranju pridonijelo je nekoliko faktora. BLI je uređaje osobito pohvalio za „besprijekornu pouzdanost“ i „izuzetnu produktivnost“ te se pohvalno osvrnuo na jednostavnost korištenja i mogućnost zamjene tinti tijekom rada i dosljednu kvalitetu otiska na različitim vrstama papira. BLI je pohvalio i inovativan dizajn radnih procesa za korištenje uređaja, uključujući mogućnost ispisa s prijenosnih uređaja te dijeljenja i ispisivanja dokumenata izravno iz servisa u oblaku – što je osobito korisno za inženjere i profesionalne tehničke dizajnere.

“Canon se strastveno trudi da seriju uređaja širokog formata imagePROGRAF učini najkvalitetnijom i najpouzdanijom na tržištu“, kaže Yuichi Miyano, direktor Grupe za tisak širokog formata u tvrtki Canon Europe.  “Detalji BLI-jevih izvješćaizuzetno su nam važni jer pokazuju u kojim segmentima Canon ispunjava svoje ciljeve, ali i načine na koje možemo poboljšati naše uređaje. Naša se predanost ogleda u činjenici da su tri naša uređaja osvojila BLI-jevu nagradu „Izbor“. Osobito smo ponosni da je u ovom izvješćuCanon imagePROGRAF iPF785 MFP M40 ostvario izvrsne rezultate u svim segmentima, uključujući brzinu, kvalitetu otiska i jednostavnost korištenja, a posebno u funkcionalnosti rješenja za skeniranje.“

Više informacija o Canonovoj seriji uređaja za tisak širokog formata možete pronaći na adresi https://www.canon.hr/for_work/business-products/large-format-printers/

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content