Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Car Wrap – okidač za umjetnost na cesti

Uljepšavanje vozila, poznatije kao car wrap, inovativna je praksa koja vlasnicima vozila omogućuje da svoje automobile pretvore u jedinstvena umjetnička djela na kotačima.
Kroz suradnju tvrtki Ddesign iz Trebnjega i Fortune Digital iz Slovenije nastala je priča o jedinstvenoj car wrap transformaciji vozila.
Anže Vovk, direktor tvrtke Ddesign iz Trebnjega, otkriva da im je cilj nadmašiti očekivanja kupaca i stvoriti vozila koja se izdvajaju iz gomile. Njihova uljepšavanja ne samo da štite automobil od vanjskih utjecaja, nego ga i pretvaraju u umjetničko djelo.

Upoznajte nas s tvrtkom Ddesign? Čime se bavite?

U Ddesignu je uljepšavanje automobila i kombija naša strast. Riječ je o obiteljskom poslu kojeg zajedno sa mnom vodi supruga Eva i u kojem već više od 10 godina stvaramo najsuvremeniju grafiku kojom se vozila izdvajaju iz gomile. Zajedno s našim klijentima razvijamo projekte od ideje do konačne implementacije. Nudimo visokokvalitetno uljepšavanje vozila iz ruku iskusnih instalatera i izbor vrhunskih auto folija renomiranih globalnih proizvođača. U nekoliko godina rada stekli smo značajno iskustvo s kojim možemo predvidjeti moguće izazove i probleme. Tijekom godina, zbog potrebe naših kupaca, naša se djelatnost proširila i na proizvodnju i ugradnju tapeta, svjetlosnih znakova, reklamnih ploča, uljepšavanja izloga…

U poslu se susrećete s raznim dobavljačima materijala za tisak, jedan od njih je i Fortuna Digital iz Slovenije. Kako je došlo do suradnje Fortune Digital i kako biste je opisali?

Kvalitetnom provedbom projekata stekli smo povjerenje poznatih brendova i tvrtki koje zahtijevaju maksimalnu preciznost. Zato u svom radu koristimo samo najkvalitetnije materijale na tržištu te smo tako i započeli suradnju s tvrtkom Fortuna Digital. Našu suradnju opisali bismo kao pouzdanu, što je jedan od ključnih čimbenika u obavljanju naših aktivnosti.

Prošle je godine Fortuna Digital predstavila tajne dobrog wrap s ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide folijom u suradnji sa svjetski poznatim wrap trenerom gosp. Dimasom Brasilom. Što vam je donio trening i koliko ste znanja stekli unatoč iskustvu koje imate?

Poznavanje novih materijala i njihova adekvatnost iznimno su važni u osiguravanju kvalitete naših usluga, zbog čega redovito pohađamo edukacije u ovom području. Na jednoj od njih upoznali smo se s ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide folijom koja nas je impresionirala svojim svojstvima. Folija je jednostavna za ugradnju, dovoljno fleksibilna, a ljepilo omogućuje jednostavno repozicioniranje.
Kako u životu, tako i u poslovnom svijetu, važno je učiti iz međusobnih iskustava, a gosp. Dimas Brasil savršeno nam je prenio svoje dugogodišnje znanje i razne trikove ovog zanata. Unatoč znanju koje već imamo, trening je bio prava nadogradnja postojećeg pa ga toplo preporučujemo svim početnicima ili već uigranim tvrtkama koje se bave car wrapom.

Biste li preporučili ImagePerfect 2D Wrap i drugima koji se bave car wrapom?

Zbog jednostavne ugradnje, fleksibilnih svojstava i izvrsnog repozicioniranja ljepila, foliju bih svakako preporučio svim instalaterima.
ImagePerfect™ 2578PA 2D Wrap SuperGlide materijal uključuje poseban bijeli sjajni film za wrap na vozilima s 2D udubljenjima, u jednom koraku. Ono po čemu se razlikuje od ostalih proizvoda jest SuperGlide i PerfectApply tehnologija za jednostavno pozicioniranje i nanošenje bez mjehurića, u jednom koraku.

Brend Image Perfect dio je Fortuna Digital portfelja. Uključuje materijale za wrap auta i autografiku, ravne i blago zakrivljene aplikacije, indoor i outdoor aplikacije te signage.
Intervju u kojem trener Dimas Brasil donosi tajne dobrog wrapa pogledajte na linku.

Svaka priča počinje s vlasnikom vozila koji želi svoj automobil učiniti izvanrednim. Umjesto tradicionalnog uljepšavanja vozila, odlučite se za inovativan pristup – obljepljivanje vozila ili wrap. No, važno je vozilo povjeriti profesionalcima koji će posao obavljati besprijekorno i s izvrsnim materijalima.
Od svih uljepšavanja vozila, koja je gospodin Anže pažljivo i kvalitetno odradio, odabrali smo pravo umjetničko djelo na kotačima. Svaka linija, svaki detalj je promišljeno dizajniran, a svaki centimetar pažljivo pokriven. Ovo je dokaz da je svako uljepšavanje vozila jedinstveno jer se kupci odlučuju za personaliziranu grafiku, uzorke boja ili čak 3D efekte.
Ddesign ne samo da stvara estetski usavršena vozila, već postavlja i nove standarde u svijetu obljepljivanja automobila. Svaka suradnja postaje priča o kreativnosti, inovativnosti i strastvenoj predanosti koja vozi cestama poput pokretnih umjetničkih djela.

.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content