Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Catch of the Month: Otisnuta elektronika protiv bora oko očiju

Od 1950-ih tvrtka MartiDerm se bavi kožnim problemima svojih kupaca. Sada, kozmetički stručnjak iz Barcelone najavljuje novu elektroničku eru u borbi protiv bora. Kao dio tretmana, korisnici drže jastučiće s otisnutim baterijama na zahvaćenom području kože, po 20 minuta na svakom mjestu. Tekuće mikro-struje utječu na ravnotežu vode dermisa i epidermisa te optimiziraju transport dermatoloških agensa na kožu. Te struje vode do vidljivog stezanja naboranih područja. Tiskana elektronika stvara praktičnu, neinvazivnu sredinu između kreme protiv bora s ograničenim učinkom i botox injekcija. Za sada postoje jastučići za oči i područje oko usana.
Fleksibilne i mekane mikro baterije isporučuje finska tvrtka Enfucell, osnovana 2002. godine. Sustav skladišta energije temelji se na cinku, manganovom dioksidu i cinkovom kloridu, kao elektrolitima a dostupni su u raznim prilagodljivim inačicama od 1 cm2 do 100 cm2. U cijelom svijetu, Finci su ishodili nekoliko licenci za tiskarsku proizvodnju baterija. U Europi je licencirana tvrtka Quad Industries, belgijsko-slovački stručnjak za senzore otisnute sitotiskom, pametne naljepnice i baterije.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content