PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

CERM – MIS za proizvodnju etiketa iz role i ambalažu sada i u našoj regiji

Tvrtka GRAFIKnet d.o.o. od lipnja / juna ove godine postala je ovlašteni zastupnik tvrtke CERM za područje naše regije.

Tvrtka CERM, osnovana 1983. godine sa sjedištem u Belgiji, nudi modularno, procesno rješenje za automatizaciju poslovanja, odnosno upravljački informacijski sustav MIS (Management Information System). Rješenje je osmišljeno na način da udovolji specifičnim potrebama industrije tiska etiketa iz role i ambalaže.

CERM surađuje s vodećim tvrtkama u industriji tiska etiketa te svaka dva mjeseca uspostavlja nove veze s partnerima iz cijelog lanca kojih je danas više od 30. Između ostalog, suradnja uključuje: proizvođače podloga, konvencionalnih tiskarskih strojeva, strojeva za digitalni tisak, strojeva za doradu, proizvođače alata i tiskovnih formi te mnoge druge.

MIS softvera s osam osnovnih modula

Zahvaljujući više od 20 godina iskustva u industriji etiketa i ambalaže CERM danas nudi  vrhunsko fleksibilno rješenje za sve tvrtke koje posluju u ovom segmentu. MIS softver sastoji se od 8 osnovnih modula, a svaki obuhvaća različite korake u integriranom tijeku rada.
To su: kalkulacije, W4L (Web4Labels), katalog proizvoda, narudžbe, proizvodnja, skladište, transport te fakturiranje.

Zajedno s partnerskom tvrtkom GRAFOAdria iz Beograda na ovogodišnjem sajmu GRAFIMA u Beogradu od 30. 9.  do 2. 10. 2021. GRAFIKnet će predstaviti ovo softversko rješenje.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content