Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Cjelovita rješenja tiska etiketa

Poduzeće Ragraf djeluje na grafičkom tržištu od 1992. godine. U svom prodajnom asortimanu imaju strojeve vodećih proizvođača od ABG International, talijanskog proizvođača Berra, FocusLabelMachinery, Shiki, Trojanlabel, KonicaMinolta i Anytron. Ponuda strojeva se kreće od visoko kapacitetnih strojeva do digitalnih pisača manjih volumena proizvodnje. Tehnologije se kreću od klasičnih tiskarskih tehnika do digitalnih tehnologija koje koriste memjet ispisne glave ili laserskog ispisa koji je dostupan kod Anytron pisača ili najnovijeg modela KonicaMinolta bizhub PRESS C71cf.

Osim klasičnih i digitalnih tiskarskih strojeva iz role, Ragraf u svojoj ponudi ima zaokruženu ponudu doradnih strojeva koji su u mogućnosti u jednom prolazu laminirati etikete, izrezati ih, odvojiti izrez i namotati etikete kako bi bile spremne za korištenje u sistemu etiketiranja u proizvodnji.

Za tisak različitih vrsta etiketa, od „inmould“ do „shrinksleve“ prodaju boje proizvođača Paragon inks. Na lageru imaju i boje istog proizvođača za ambalažnu industriju.

Na „DA!“ eventu u Umagu će posjetitelje informirati o cjelokupnom prodajnom asortimanu te će održati predavanje vezano uz Ragraf asortiman uz naglasak na KonicaMinoltabizhub PRESS C71cf.

 

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content