Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Coca-Cola UK instalirala Agfa Anapurnu za potrebe in-house tiska

Coca-Cola je u svoj proizvodni pogon u Engleskoj instalirala novi Agfa Anapurna H2050i LED hibridni sustav za vlastite potrebe tiska različitih brending materijala.
Agfa Anapurna je koštala oko 158 tisuća eura i koristit će se za ispis grafika povezanih s opremom za Coca-Cola hladne napitke u Velikoj Britaniji, uključujući brendiranje bočnih strana hladnjaka i automata te pratećih naljepnica. To ujedno Coca-Coli daje mogućnost ispisa polikarbonatnih fronti za njihovu prodajnu flotu, panele za hladnjake i nove materijale kao što su magnetske podloge.
U Coca-Coli ističu da su odabrali Anapurnu nakon opsežnog testiranja te su se na kraju odlučili za fleksibilnost hibrida. Bili su impresionirani brzinom, kvalitetom i potrošnjom boje.
Ističu da im in-house tisak omogućuje da budu mnogo aktivniji na promjene u brendiranju, kao i da proizvode visoko kvalitetne proizvode uz znatno nižu cijenu. „Sada možemo otiskivati i manje naklade te bolje kontrolirati popis poslova“, kažu u Coca-Coli.
 Agfa Anapurna H2050i LED je sustav širine 2,05 m koji ispisuje šest boja – CMYK plus svijetlu magentu i bijelu, brzinom do 127 m2/ hr.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content