PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Color Copy papir u velikom formatu stigao na naše tržište

Kao dodatak već postojećem asortimanu papira tvrtke Europapier, Color Copy formata A4, A3 te SRA3, istoimeni papir sada stiže i u popularnom banner formatu. Radi se o maksimalnom formatu od 1200mm x 330mm.

Osluškujući zahtjeve samog tržišta te u dogovoru s renomiranim proizvođačima digitalnih strojeva te svjetskim proizvođačem papira Mondi, u Europapieru su zaključili da je došlo vrijeme da i ovaj proizvod stigne na naše tržište.

Papir je namijenjen tisku svih vrsta XXL brošura i letaka te svega onoga što standardni digitalni formati nisu u stanju isporučiti.

Color Copy papir je certificiran za digitalni tisak, precizno tvornički izrezan što omogućava obostrano precizan otisak. Pakiranje od kartonske ambalaže štiti papir od oštećenja prilikom samog transporta odnosno manipulacije te vlage.

„Ponosni smo kao Europapier Adria d.o.o. biti Mondi Evolution Partner. To nam donosi ekskluzivna prava na prodaju Color Copy banner formata papira u Hrvatskoj. U početku ćemo standardno na lageru imati dvije gramature – 160g i 250g u formatu 1200mm x 330m. Ostale će se gramature i formati moći naručiti isključivo po narudžbi direktno iz tvornice”, komentirali su iz Europapiera.

Dostupne gramature su još 120g i 300g te formati 660mm x 330mm i 889mm x 330mm.

Za sva dodatnja pitanja obratite se Europapier prodajnom timu.

Gumb-za-e-newsletter-2

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content