PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Colorado 1630 i Arizona 135 GT zvijezde Canon štanda na sajmu Fespa

Na nadolazećem sajmu FESPA Global Print Expo 2021,, koji se od 12. do 15 10.  2021. održava u  Amsterdamu, tvrtka Canon na svom će štandu po prvi puta na nekom međunarodnom događaju uživo predstaviti uređaje za tisak koji čine pametnu investiciju – Colorado 1630 i Arizona 135 GT.

Novi Colorado 1630 pokazat će proizvođačima plakata, komercijalnim tiskarama i pružateljima  usluga tiska kako mogu iskoristiti dokazane prednosti tehnologije UVgel na razini pametne investicije. Modularna arhitektura uređaja Colorado 1630 pomaže korisnicima da prilagode uređaj svojim specifičnim potrebama poslovanja. Tu je mogućnost dodavanja opcija kao što su FLXfinish – tehnika učvršćivanja uz pomoć LED svjetlosti te rola za dodatni medij ili obostrani ispis. Sve to bez potrebe za posjetom servisera.

Produkcijski postav „UVgel tvornica tapeta“, opremljen uređajem Colorado 1650 i motoriziranim uređajem za namatanje role Jumbo Roll Loader JRL 170 u kombinaciji s rezačem Cutter XLD 170WP i uređajem za premotavanje Rewinder REW 162 (sva tri proizvođača Fotoba), pokazat će potpuno zaokruženo rješenje za nove i postojeće korisnike modela Colorado 1650. Postav je osmišljen za najveću moguću propusnost i s njim korisnici imaju potpuno automatizirano rješenje za produkciju tapeta visoke kvalitete po mjeri. Tapete su, poznato je, jedan od najbrže rastućih dijelova branše.

Drugi Colorado 1650 na štandu bit će povezan s Fotobinim uređajima Jumbo Roll Rewinder i Jumbo Roll Loader. Pokazat će kako korisnici mogu ispisivati materijale koji zahtijevaju znatno više vremena bez potrebe za operaterom, omogućavajući produkciju 24/365.

Nove prilike uz Arizonu 135 GT

Predstavljen u lipnju ove godine, plošni pisač Arizona 135 GT bit će još jedna zvijezda štanda. Oni koji razmišljaju o proširenju usluga na područje grafika velikog formata ili traže nova područja primjene, Arizona 135 GT otvara niz novih prilika.
Arizona 2380 XTF pokazat će kako korisnici mogu poboljšati operativne učinkovitosti i potaknuti prilike za rast kroz nove primjene. ProCare, etablirani postprodajni servisni model za uređaje Colorado, sada je dostupan i za seriju plošnih pisača Arizona.

Na sajmu FESPA Canon će prvi put pokazati mogućnosti svog novog seta UV LED tinti na uređaju Arizona 135 GT. Novi set tinti IJC358 ima poboljšana svojstva prianjanja. To ih čini savršenim za industrijske primjene koje uključuju ispis na složenije materijale.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content