Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Cormak laserski rezači i gravirke dostupni u Trgo Fortuni

Tvrtka Trgo Fortuna svoj je prodajni asortiman nedavno obogatila još jednim brendom. Radi se o brendu Cormak – laserskim rezačima i strojevima za graviranje. Cormak je najveći poljski i jedan od većih europskih proizvođača laserskih uređaja. Brend laserskih uređaja Cormak prisutan je na europskom tržištu gotovo 20 godina.

Cormak je nastao kao rezultat dugogodišnjeg istraživanja i razvoja stručnjaka. U Cormak laserske uređaje ugrađuju se komponente najviše kvalitete, identične onima koje se ugrađuju u lasere vodećih proizvođača iz Austrije i Njemačke. Naglasak je na zadovoljavanju visoke kvalitete proizvoda te usklađenosti s važećim europskim direktivama i propisima.
S obzirom da najveći dio njihove proizvodnje završava upravo u proizvodnim pogonima zapadne Europe, svi uređaji certificirani su za siguran rad uz poštivanje strogih ekoloških, ali i zdravstvenih normi. S obzirom na europsku proizvodnju i veliki lager, Cormak laserski uređaji su brzo dostupni i iznimno prihvatljivih cijena.

Laseri CO2 namijenjeni su za rezanje i industrijsko graviranje različitih materijala te predstavljaju suvremenu tehnologiju strojne obrade metalnih, nemetalnih i kompozitnih materijala. Radni formati manjih modela su: 6040Z (600x400mm), 5070Z (700x500mm), 6090Z (600x900mm). U ponudi su i veći modeli radnih formata do 2000x5000mm.

Fiber laseri, nazivaju se i laserske gravirke, tehnološki su napredni uređaji vrlo širokog raspona primjene. Koriste se i u malim radionicama i u industrijskim okruženjima. Riječ je o strojevima za preciznu i brzu obradu metala, njihovih legura, plemenitih metala i drugih metalnih predmeta.

Ovisno o modelu, mogu se koristiti i za obradu velikih predmeta, obradu nemetalnih materijala kao što su plastika, plexi u boji, koža, keramika, epoksi smola itd. te označavanje/ graviranje elektroničkih elemenata, satova, nakita, ambalaže, itd.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content