Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

CWT aplikatorski stol uklopit će se u svaku tiskaru

Cijeli je niz pomoćnih alata i opreme potrebnih svakoj tiskari bez kojih bi svakodnevni posao bio nezamisliv. No, pažnju nekako uvijek odvuče tehnologija pa ova rješenja pomalo prođu nezamijećeno. Jedan od primjera su aplikatorski stolovi.
Upravo iz tog razloga je tvrtka Igepa Pako na ovogodišnji sajam Print21 u Zagrebu, uz tehnologiju, donijela i aplikatorski stol.
Kako nam je rekao gosp. Goran Paleka, operativni direktor u tvrtki Igepa Pako, radi se o švedskom brendu CWT specijaliziranom upravo za proizvodnju radnih i aplikatorskih stolova.

U ponudi CWT su različiti modeli, a Igepa Pako na Printu21 izložila je model 1736 Premium.
Jedan je to od najpopularnijih modela koji dolazi s nizom naprednih značajki koje olakšavaju svakodenvni rad. Robusnog, modernog dizajna namijenjen je za rad bez prekida.
Kako nam je rekao gosp. Paleka, opremljen je s LED rasvjetom te ima mogućnost podešavanje radne visine u rasponu do 40cm. U sebi ima integrirano rješenje za rezanje, nudi visok proizvodni kapacitet te se prilagođava širokom rasponu standardnih podloga i širina medija dostupnih na tržištu.

Zašto će se CWT aplikatorski stol dobro uklopiti u baš svaku radionu doznajte i kroz kratki Print Report intervju na Print Magazin YouTube kanalu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content