PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Rezervirani svi prostori na DA! – Digitalnim Aplikacijama Ljubljana 2020.

Jedno od događanja u organizaciji Print Magazina su i DA! – Digitalne Aplikacije koje se već treću godinu održavaju u različitim gradovima regije. U 2020. godini DA! smo odlučili organizirati 22. i 23. 4. u Gospodarskom razstavišču, u Ljubljani.
Grafička industrija se razvija iz dana u dan, svi se bore kako bi uz što inovativnije proizvode privukli čim više novih kupaca, a postojećima ponudili nešto novo. Vremena se mijenjaju, sve je digitalizirano, svatko želi biti prvi u onome što radi, a suveniri i promotivni materijali su idealna prilika za to.

Digitalne tehnologije pružaju neograničene mogućnosti tiska na male, promotivne, personalizirane proizvode i zato je sajam DA! – Digitalne Aplikacije idealno mjesto na kojem će se okupiti proizvođači renomiranih svjetskih brendova pisača koji će predstaviti sve mogućnosti njihovih strojeva, od tiska na različite vrste materijala (kamen, staklo, drvo, keramiku, plastiku…), preko tiska na različite vrste tekstila (majice, kape, tenisice) pa do tiska na olovke, upaljače, USB stikove, privjeske. Prvi put bit će predstavljene i tehnologije digitalnog tiska na papir do SRA3 formata.

DA_Ljubljana_Print_Magazin

Uz izložbeni dio, u sklopu sajma će biti organiziran i koristan edukativni program u kojem ćete od renomiranih stručnjaka moći čuti o najnovijim trendovima u svijetu grafičke industrije te kako svoje poslovanje unaprijediti i podići na novu razinu.

Iako je do eventa ostalo još pet mjeseci,  svi prostori na DA! – Digitalnim Aplikacijama u Ljubljani već su rezervirani!

Svoje sudjelovanje potvrdili su:

Canon Slovenija d.o.o., CDS d.o.o., Dipa.Si d.o.o., Eurocop d.o.o., Fortuna Digital,  Grasol d.o.o., Igepa Si d.o.o., Konica Minolta Business Solutions, MDS  Inovativne tehnologije d.d., Nanodiy d.o.o., N.C.R. Ljubljana d.o.o., Pako d.o.o. i Xerox Slovenija d.o.o.

Digitalne Aplikacije namijenjene su tiskarama, proizvođačima i trgovcima suvenirima, promotivnim artiklima i tekstilom, malim i srednjim obrtnicima, kreativnim pojedincima, dizajnerima, fotokopiraonama, vlasnicima OPG-a, HoReCa i hotelijersko- turističkom sektoru…te svima drugima koji koriste usluge tiska.

Početkom iduće godine moći ćete putem naše web starnice rezervirati svoju ulaznicu za posjet DA! – Digitalnim Aplikacijama.
Ulaz će kao i svaki put do sada biti besplatan uz prethodnu registaraciju.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content