PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! Digitalne Aplikacije Ljubljana Online

S obzirom na situaciju vezanu uz virus COVID-19 i na činjenicu da smo upravo iz tog razloga morali odgoditi održavanje DA! Digitalnih Aplikacija u Ljubljani odlučili smo pokrenuti serijal pod nazivom „DA! Digitalne Aplikacije Ljubljana Online“. Tako ćemo u narednim tjednima svaki četvrtak slati još jedan dodatni newsletter, nevezan uz naš tjedni newsletter, u kojem ćemo obuhvatiti sve strojeve koji su trebali biti prikazani na DA! U Ljubljani. Osim tekstualnih materijala, svi primatelji će moći vidjeti i razne videozapise vezane uz strojeve koji će biti predstavljeni na sajmu.

Ako još niste, prijavite se na naš newsletter da ne propustite sve važne novosti i serijal DA! Digitalne Aplikacije Ljubljana Online!

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content