Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA!-Digitalne Aplikacije –  od tehnologije do finalnog proizvoda

Ima li bolje pozivnice za posjet 3. izdanju DA!-Digitalnih Aplikacija, koje će se 19. i 20. 3. održati u Zagrebu u City Plaza centru, Slavonska avenija 6, od 20-ak izlagača koji će predstaviti svoja rješenja kada je riječ o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija kao što su suveniri i promotivni proizvodi.

Očekuju Vas izložbeni prostori tvrtki: Digital Partner, Epson (predstavljat će ga tvrtke DIT i Zinam), Eurocop, Europapier, Grafika Plus, Graphic Center &UTT, Ibis-Alpha, Igepa Plana, Klio, Nanodiy, N.C.R., Radin-Grafika, Recom, Repro Grav, Tepede, Terra Media, Timep, a iz svoje ponude, između ostalog predstavit će:
– male plošne i objekte pisače
– gravirke i rezače
– rješenja za direktni tisak na tekstil
– termo preše
– reklamne materijale, tekstil, folije ….. više detalja o tome što Vas očekuje na DA pogledajte ovdje.

Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstveni i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Svim posjetiteljima ulaz je besplatan, potrebna je samo registriracija za DA! Zagreb.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content