Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA!-Digitalne Aplikacije –  od tehnologije do finalnog proizvoda

Ima li bolje pozivnice za posjet 3. izdanju DA!-Digitalnih Aplikacija, koje će se 19. i 20. 3. održati u Zagrebu u City Plaza centru, Slavonska avenija 6, od 20-ak izlagača koji će predstaviti svoja rješenja kada je riječ o primjeni digitalnih tiskarskih tehnologija kod malih aplikacija kao što su suveniri i promotivni proizvodi.

Očekuju Vas izložbeni prostori tvrtki: Digital Partner, Epson (predstavljat će ga tvrtke DIT i Zinam), Eurocop, Europapier, Grafika Plus, Graphic Center &UTT, Ibis-Alpha, Igepa Plana, Klio, Nanodiy, N.C.R., Radin-Grafika, Recom, Repro Grav, Tepede, Terra Media, Timep, a iz svoje ponude, između ostalog predstavit će:
– male plošne i objekte pisače
– gravirke i rezače
– rješenja za direktni tisak na tekstil
– termo preše
– reklamne materijale, tekstil, folije ….. više detalja o tome što Vas očekuje na DA pogledajte ovdje.

Fokus cijelog događaja je na spoju tehnologije i finalnog proizvoda, odnosno kako napraviti mali promotivni proizvod, jedinstveni i drugačiji te ga pretvoriti u unikat za pamćenje.

Svim posjetiteljima ulaz je besplatan, potrebna je samo registriracija za DA! Zagreb.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content