Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! za digitalne tehnologije, edukaciju i druženje!

Želeći digitalne tiskarske tehnologije i njihovu primjenu približiti tiskarama u regiji, Print Magazin 16. i 17. 3. u Vrdniku (Srbija) organizira drugi po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.

Svoju raznoliku ponudu vezanu uz tisak suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta… predstavit će renomirani svjetski proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rješenja.

Očekuje Vas tako izložbeni prostori sljedećih kompanija: Oracal Polikarbonati, Symbol Grupa, Epson, Fortuna Digital, Sitotehnika, PrintPro, NS Grafoprom, PPS, Everest i Multiprint, a što će sve predstaviti, pogledajte ovdje.

Uz izložbeni dio, tijekom oba  dana bit će održan stručno-edukacijski program u sklopu kojeg će predstavnici  visokoobrazovnih institucija, grafički i marketinški stručnjaci, dizajneri te tvrtke sudionice, kroz informativna i zanimljiva predavanja i primjere govoriti o novim tehnologijama, trendovima, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima….

Na Vama je samo da na najbolji mogući način iskoriste naučeno!

Početak stručnog programa predviđen je za 10:30h, a među temama izdvajamo:

Petak, 16. 3.

Trendovi i kretanja u grafičkoj industriji, Nemanja Kašiković, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Zašto, kako sajmovati?, Aleksandar Jovanović, Oracal Polikarbonati, Beograd

Kreativna rješenja i percepcija potrošača, tbc

Dizajn malih promotivnih proizvoda, Gojko Vladić, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Rješenja za komercijalni tisak, Begona Giralt, HP Indigo, Španjolska

 

Subota, 17. 3. 

Pronađite svoju biznis ideju, Nenad Đolović, Oracal Polikarbonati, Beograd

U čemu je tajna dobrog brendinga?, Nebojša Babić, Orange Studio, Beograd

Kako prodavati više? Znamo li što naši kupci ne znaju? Što nakon prodaje?, Branko Đaković, Tomatotomato Communications, Beograd

Sedam razloga zašto investirati u Direct to Garment štampu, Dejan Stevanov, Symbol Group, Subotica…

 

U sklopu događanja bit će održano i prvo regionalno natjecanje u obljepljivanju automobila – Adria/Balkan Wrap Star. Ukoliko želite, još se stignete prijaviti!

I nagrade su vrlo primamljive! Pobjednik osvaja 500 eura!

No, to nije sve! Najbrži, najspretniji, najprecizniji, najmlađi, najstariji…tko je to odlučit ćemo na licu mjesta, osvaja i posebnu nagradu kompanije Oracal Polikarbonati – profesionalni alat LowRider za car wrapping proizvođača njemačke kompanije Yellotools u vrijednosti od 100 eura.

I to još nije sve!! Oracal Polikarbonati svim sudionicima tijekom natjecanja omogućuje i korištenje fenova čuvenog švicarskog proizvođača, tvrtke Leister, kao i ranije spomenute tvrtke Yellotools.

Dakle, razloga za dolazak je i više nego dovoljno, a ukoliko ste bili u Umagu, znate da je uz dobar posao zajamčena i dobra zabava!

Za sve posjetitelje ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrirati se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content