Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! za digitalne tehnologije, edukaciju i druženje!_

Želeći digitalne štamparske tehnologije i njihovu primenu približiti štamparijama u regionu, Print Magazin 16. i 17. 3. u Vrdniku organizuje drugi po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.

Svoju raznoliku ponudu vezanu uz štampu suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta… predstaviće renomirani svetski proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rešenja.

Očekuje Vas tako izložbeni prostori sledećih kompanija: Oracal Polikarbonati, Symbol Grupa, Epson, Fortuna Digital, Sitotehnika, Difol, PrintPro, NS Grafoprom, PPS, Everest, Multiprint a što će sve predstaviti, pogledajte ovde.

Uz izložbeni deo, tokom oba dana biće održan stručno-edukativni program u sklopu kojeg će predstavnici  visokoobrazovnih institucija, grafički i marketinški eksperti, dizajneri te kompanije učesnice kroz informativna i zanimljiva predavanja i primere govoriti o novim tehnologijama, trendovima, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima….

Na Vama je samo da na najbolji mogući način iskoristite naučeno!

Početak stručnog programa predviđen je za 10:00h, među predavanjima izdvajamo:

Trendovi i kretanja u grafičkoj industriji – Nemanja Kašiković, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Zašto, kako sajmovati? – Aleksandar Jovanović, Oracal Polikarbonati, Beograd

Kako prodavati više? Znamo li što naši kupci ne znaju? Što nakon prodaje? – Branko Đaković, Tomatotomato Communications, Beograd

Kreativna rješenja i percepcija potrošača, tbc

Dizajn malih promotivnih proizvoda – Gojko Vladić, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Rješenja za komercijalni tisak – Begona Giralt, HP Indigo, Španjolska

Pronađite svoju biznis ideju – Nenad Đolović, Oracal Polikarbonati, Beograd

Isplativost investicije u t-shirt printere – Symbol Group, Subotica

 

U sklopu događanja bit će održano i prvo regionalno takmičenje u oblepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star. Još stignete da se prijavite!

Dakle, razloga za dolazak je i više nego dovoljno, a ukoliko ste bili u Umagu, znate da je uz dobar posao zajamčena i dobra zabava!

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrovati se.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content