Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DA! za digitalne tehnologije, edukaciju i druženje!_

Želeći digitalne štamparske tehnologije i njihovu primenu približiti štamparijama u regionu, Print Magazin 16. i 17. 3. u Vrdniku organizuje drugi po redu event DA!-Digitalne Aplikacije.

Svoju raznoliku ponudu vezanu uz štampu suvenira, promotivnih proizvoda, etiketa, t-shirta… predstaviće renomirani svetski proizvođači i ponuđači grafičkih tehnologija i rešenja.

Očekuje Vas tako izložbeni prostori sledećih kompanija: Oracal Polikarbonati, Symbol Grupa, Epson, Fortuna Digital, Sitotehnika, Difol, PrintPro, NS Grafoprom, PPS, Everest, Multiprint a što će sve predstaviti, pogledajte ovde.

Uz izložbeni deo, tokom oba dana biće održan stručno-edukativni program u sklopu kojeg će predstavnici  visokoobrazovnih institucija, grafički i marketinški eksperti, dizajneri te kompanije učesnice kroz informativna i zanimljiva predavanja i primere govoriti o novim tehnologijama, trendovima, kretanjima na tržištu, kreativnom pristupu prodaji, važnosti dizajna i brendiranja, ulaganjima….

Na Vama je samo da na najbolji mogući način iskoristite naučeno!

Početak stručnog programa predviđen je za 10:00h, među predavanjima izdvajamo:

Trendovi i kretanja u grafičkoj industriji – Nemanja Kašiković, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Zašto, kako sajmovati? – Aleksandar Jovanović, Oracal Polikarbonati, Beograd

Kako prodavati više? Znamo li što naši kupci ne znaju? Što nakon prodaje? – Branko Đaković, Tomatotomato Communications, Beograd

Kreativna rješenja i percepcija potrošača, tbc

Dizajn malih promotivnih proizvoda – Gojko Vladić, Fakultet tehničkih nauka, Departman za grafičko inženjerstvo i dizajn, Novi Sad

Rješenja za komercijalni tisak – Begona Giralt, HP Indigo, Španjolska

Pronađite svoju biznis ideju – Nenad Đolović, Oracal Polikarbonati, Beograd

Isplativost investicije u t-shirt printere – Symbol Group, Subotica

 

U sklopu događanja bit će održano i prvo regionalno takmičenje u oblepljivanju vozila – Adria/Balkan Wrap Star. Još stignete da se prijavite!

Dakle, razloga za dolazak je i više nego dovoljno, a ukoliko ste bili u Umagu, znate da je uz dobar posao zajamčena i dobra zabava!

Za sve posetioce ulaz na event je besplatan, potrebno je samo registrovati se.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content