Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dan otvorenih vrata grafičkih tehnologija – Banja Luka

Poduzeće Alim d.o.o. iz Visokog (BiH), već je preko 20 godina jedan od vodećih lidera na tržištu opreme za digitalni tisak, pločastih materijala, folija i ostalih proizvoda.

 

Kako bi približili svoje proizvode i prodajni asortiman kupcima, poduzeće Alim d.o.o. u suradnji s poduzećem Mega Sign d.o.o. organiziraju Dan otvorenih vrata, koji će se održati 06.09.2017., u Banja Luci, u Motelu Dragana.

Posjetitelji će od 09-17h moći pogledati UV pisač Roland LEF-200 i novi model katera CAMM-1 GR, pisač velikog formata Epson SC-S60610, pisač Brother GT-361 za direktni tisak na tekstil.

Uz ostale materijale koji će biti prezentirani, također najavljujemo dolazak predstavnika iz poduzeća Nanodiy d.o.o., koji će za sve posjetitelje napraviti radionicu i pokazati mogućnosti tiska sa Nanodiy tehnologijom na različite materijale.

 

Posjetitelji mogu slobodno donijeti svoje grafičke pripreme te isprobati otisak na izloženim pisačima.

 

Djelatnici poduzeća Alim i Mega Sign se vesele druženju sa Vama na ovom zanimljivom događaju!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content