PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dan otvorenih vrata u tvrtki Mega Sign – predstavljene Epson SC-R i SC-S serije

Iako je, zbog epidemioloških razloga, organiziranje događanja uživo još uvijek otežano, tvrtka Mega Sign uspjela je, 11. 11. 2021. održati Epson Dan otvorenih vrata. Event su, u skladu s važećim mjerama organizirali u svojim prostorima na adresi Industrijska zona Ozrakovići, Visoko, Bosna i Hercegovina.

Kako su nam rekli organizatori, osnovni razlog organiziranja Dana otvorenih vrata bio je zadržavanje visoke razine komunikacije s klijentima, korisnicima Epson strojeva.  Naravno, bila je to ujedno i prilika da im se predstave noviteti u portfelju u Epsona. Poseban naglasak stavljen je na Epson SC-R seriju, odnosno pisače velikog formata, potpuno ekološke s Resin tehnologijom te i SC-S seriju eko solventnih pisača.
Vlasnike starijih modela Epson printera posebno je interesirala mogućnost zamjene za novije modele

„Svi strojevi bili su u radnom modu te su ispisivali velik broj uzoraka na različitim materijalima. Posjetiteljima je to bilo posebno drago jer su sa sobom mogli ponijeti konkretan primjerak te ga koristiti za daljnja ispitivanja”, rekla nam je Ana Bajagić, marketing menadžerica za područje Balkana u tvrtki Epson.  
Cijeli event, kako su nam rekli,  odvijao se u vrlo ugodnoj atmosferi uz prisustvo 30-tak partnera iz 20 firmi od Banja Luke do Sarajeva.

Najnoviji oglasi
Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content