Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dani otvorenih vrata Konica Minolta BH: inovacije koje postavljaju nove standarde

Tvrtka Konica Minolta, lider na tržištu s 150 godina poslovanja, poziva vas na Dane otvorenih vrata, koji će se održati od 4. do 8. 12. 2023. godine u novootvorenom salonu u Sarajevu, ul. Azize Šaćirbegović 1. Ovaj događaj pruža jedinstvenu priliku za poslovne partnere, novinare i širu javnost da istraže Konica Minolta inovativne procese proizvodnje i sudjeluju u prezentaciji njihove najnovije tehnologije.

Jedna od glavnih inovacija koje će predstaviti je AccurioPress C12000 serija, koja postavlja nove standarde u industriji digitalnog tisa. Ovaj uređaj, brži za 20% od bilo kojeg drugog toner-baziranog rješenja tvrtke Konica Minolta. S brzinom tiska od 120 stranica A4 formata u minuti, donosi vrijednost korisnicima bez obzira na njihove potrebe. S jednostavnim rukovanjem i mogućnostima zaposlenja operatera bez posebnih vještina, AccurioPress C12000 omogućuje proširenje poslovanja, poboljšava operativnu efikasnost, smanjuje troškove i osigurava brz povrat investicije.

Isto tako, predstavit će i M-Files, napredno rješenje za upravljanje dokumentima te MOBOTIX video rješenja. Oba rješenja predstavljaju vrhunske inovacije u svojim domenama. Uz to, pružaju jedinstvene mogućnosti za optimizaciju poslovnih procesa u skladu sa specifičnim potrebama svake tvrtke.

Konica Minolta poslovna rješenja BH, dio je globalnog lidera Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. S centralnim uredom u Sarajevu i snažnom partnerskom mrežom, pruža vrhunska rješenja digitalne ere.

Konica Minolta BH poziva vas da ih posjetite na Danima otvorenih vrata, dok obilježavaju ovaj značajan jubilej, ističući svoju posvećenost inovacijama, izvrsnosti i zadovoljstvu kupaca.

Za dodatne informacije, kontaktirajte ih putem e-maila [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content