Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dani otvorenih vrata u Fortuni Digital uz HP Stitch


U četvrtak, 5. 12. i petak, 6.12.
Fortuna Digital u Zagrebu organizira Dane otvorenih vrata na kojima će predstaviti najnoviji tekstilni pisač HP Stitch i razne tekstilne aplikacije otisnute na ovom pisaču poput  frontlit-a, backlit-a, haljina, sportskih dresova i dr.
Također, svi posjetitelji moći će vidjeti i novi laser Widlaser, iznimne brzine i performansi, dizajniran da učinkovito odgovori na potrebe za laserima na tržištu graviranja i rezanja.
Uz dva stroja na kojima će biti naglasak, moći ćete pogledati i ostale strojeve i materijale iz njihove ponude poput HP Latexa i ESKO strojeva.

Fortuna Digital Vas poziva da posjetite Dane otvorenih vrata na adresi Samoborska cesta 203,  oba dana od 9:00 do 16:00 sati i uz dobar posao s cijelim timom Fortune Digital podružite se za kraj godine.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content