Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dani otvorenih vrata u Fortuni Digital!

Poduzeće Fortuna Digital vas poziva na Dane otvorenih vrata u Zagrebu, koji će se održati 5. i 6.12. u showroomu Fortune Digital na adresi Samoborska cesta 203, oba dana od 9:00 do 16:00 sati.

Moći ćete isprobati najnoviji HP Stitch tekstilni printer i uvjeriti se u kvalitetu tiska na tekstilnim materijalima te saznati na koji način ovaj revolucionarni pisač može unaprijediti vaše poslovanje.

Također, posjetiteljima će biti prikazan rad na laseru portugalskog proizvođača i novog brenda u Fortuni Digital – Widinovations. Njihovi Widlaseri iznimne brzine i performansi, dizajnirani su da učinkovito odgovore na potrebe za laserima na tržištu graviranja i rezanja.

Navratite i pogledajte široku ponudu rabljenih i demo strojeva brendova HP, ESKO, Fotoba, Flexa i dr. te saznajte sve o proizvodima kvalitetnih brendova iz portfolija Fortune Digital kao što su Avery Dennison, Massivit 3D, Politape, Pongs, Beelite i mnogi drugi.

S veseljem vas očekuje Fortuna Digital team!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content