Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DCS – tisak majica i stakla jednim pisačem

Klio d.o.o.
DCS – tisak majica i stakla jednim pisačem

Posjetitelji Digitalnih Aplikacija će imati mogućnost prisustvovati prezentaciji tiska na različite krute materijale od metala, drva, PVC-a pa do tiska na fleksibilne materijale poput tekstila. Sve ovo je već viđeno, ali novost je izrada svih ovih predmeta samo jednim pisačem i upotrebom jedne vrste boje za sve aplikacije. Posebnost ove boje je i mogućnost 3D tiska. Radi se o najnovijem pisaču iz produkcije američkog proizvođača Direct Color Systemsa, modelu DJ1024MVP, radne visine 15cm. Predstavit će ga tehničari poduzeća Klio d.o.o.

Poduzeće Klio d.o.o. na tržištu je od 1993.g.. Od samih početaka razvijaju prodaju u više segmenta industrije, od proizvoda za elektrostatsku plastifikaciju metala, proizvoda za označavanje i graviranje pa do industrijskih traka i ljepila. Nadalje, nude kompletna rješenja za lasersko graviranje, direktni UV tisak, izradu pečata, repromaterijal i pribor za izradu natpisnih ploča, reklama i putokaza te promotivne artikle i ID bedževe namijenjene personalizaciji. Njihovi partneri u ovom segmentu su poduzeća COLOP, Epilog Laser, Rowmark i Direct Color Systems. Također nude i usluge servisa i održavanja strojeva za lasersko graviranje, usluge formatiranja (rezanja) raznog pločastog repromaterijala, izradu polugotovih znakova, natpisnih tabli, putokaza itd.

Osim UV flatbed pisača idealnog za korištenje u industriji suvenira i tekstilnih aplikacija, predstavit će i lasersko graviranje i rezanje koristeći laserski uređaj Epilog Helix 24 jačine 50W. Kombinacija ova dva uređaja omogućuje proizvodnju vrlo široke lepeze personaliziranih proizvoda.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content