Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Decora Print –  dođite i saznajte sve o dekorativnom i promotivnom tisku te tisku t-shirta

Decora Print je prvi regionalni sajam posvećen dekorativnom i promotivnom tisku te tisku t-shirta i suvenira u regiji, koji će se u organizaciji Print Magazina od 28. 2. do 3. 3. 2018. održati u Spaladium Areni u Splitu, u sklopu sajma Gast.

Renomirane domaće i svjetske tvrtke predstavit će svoju ponudu i rješenja, a između ostalog, očekuju Vas:

  • – rješenja za sublimacijski tisak, tisak tapeta, sign segment i POS program
  • – kreativna rješenja promotivnih materijala, mali UV pisači
  • – rješenja za tisak na majice i t-shirt pisači
  • – najnovija rješenja za tisak suvenira i općenito malih aplikacija
  • – rezači za folije, termopreše, laserski rezači
  • – nove kolekcije t-shirt majica i promo tekstila…. i još puno toga!

Ukoliko želite doći samo kao posjetitelji, Print Magazin organizira besplatnu autobusnu liniju (Đurđevac-Varaždin-Zagreb-Karlovac-Split) s predviđenim polaskom u petak, 2.3. u jutarnjim satima i povratkom u subotu, 3.3. u večernjim satima.

Za posjetitelje koji dođu organiziranim besplatnim prijevozom Print Magazin je osigurao i hotel s povoljnijim cijenama.  Sve informacije nalaze se u prijavnici koju možete preuzeti ovdje.

Svi posjetitelji koji planiraju vlastitim prijevozom doći na sajam podsjećamo da svoju ulaznicu mogu preuzeti prijavom ovdje.

Sajam Gast vodeći je domaći sajam namijenjen turističkom i HoReCa sektor kojeg svake godine posjeti oko 12 tisuća ciljanih posjetitelja iz hotelijersko- turističke branše.

Stoga, ukoliko radite u turizmu, vlasnik ste ili direktor hotela, dolazite iz HoReCa sekotora ili jednostavno radite u grafičkoj branši Decora Print pravo je mjesto za Vas i izvor novih ideja!

Za sve informacije i rezervacije obratite nam se i putem e-maila [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content