Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Decora Print – ne propustite najveći sajam dekorativnog tiska, tiska suvenira i t-shirta

Decora Print je prvi regionalni sajam posvećen dekorativnom i promotivnom tisku te tisku t-shirta i suvenira u regiji, koji se u organizaciji Print Magazina od 28. 2. do 3. 3. 2018. održava u Spaladium Areni u Splitu, u sklopu sajma Gast.

Sajam Gast vodeći je domaći sajam namijenjen turističkom i HoReCa sektoru kojeg svake godine posjeti oko 12 tisuća ciljanih posjetitelja iz hotelijersko-turističke branše.

Zašto Decora Print? 

  • – zato što je dekorativni tisak područje koje tiskarima otvara nove mogućnosti, posebice u HoReCa te hotelijersko-turističkom sektoru
  • – zato što statistički podaci pokazuju da se najveće stope rasta predviđaju upravo kod tiska tekstila, unutarnjih dekoracija i tapeta
  • – zato što je dekorativni tisak golemi tržišni segment s nizom aplikacija koje maksimalno iskorištavaju mogućnosti, koje u ovom segmentu pruža digitalni tisak.

Što Vas očekuje?

  • – izložbeni prostori renomiranih tvrtki koje će predstaviti svoju ponudu i rješenja u segmentu sublimacijskog tiska, tiska tapeta, sign segmenta, POS programa, tiska promotivnih materijala, t-shirta, tekstila, suvenira…
  • – između ostalog svoju ponudu i rješenja predstavit će: Epson, Fortuna Digital, Graphic Center, Mimaki, Ricoh, Europapir, Linea, Igepa Plana, Klio, Grafika Plus, Zona Tri, Ibis Alpha, Terramedia, Skripta, studio za tisak Kartular, Falk&Ross….i mnogi drugi

S obzirom da će na Sajmu Decora Print biti izloženo više T-shirt pisača i malih UV flatbed pisača, nudimo Vam mogućnost da nam pošaljete svoje failove, kako bismo ih mogli proslijediti izlagačima koji će Vam u Splitu moći odraditi ispis na licu mjesta, te ćete na taj način moći usporediti razne vrste ispisa.

Organizirani besplatni prijevoz!

Za sve koji želi doći samo kao posjetitelji, Print Magazin organizira besplatne autobusne linije (Đurđevac-Varaždin-Zagreb-Karlovac-Split) s predviđenim polaskom u petak, 2.3. u jutarnjim satima i povratkom u subotu, 3.3. u večernjim satima.

Za posjetitelje koji dođu organiziranim besplatnim prijevozom Print Magazin je osigurao i hotel s povoljnijim cijenama.  Sve informacije nalaze se u prijavnici koju možete preuzeti ovdje.

Sve posjetitelje koji planiraju vlastitim prijevozom doći na Sajam Decora Print u Splitu podsjećamo da svoju ulaznicu mogu preuzeti prijavom ovdje.

U narednim tjednima kroz naš newsletter i web stranicu redovito ćemo vas informirati o izlagačima koji su ciljanoj publici, prije svega tiskarima, a zatim i turističkim menadžerima, vlasnicima hotela, restorana i kafića te proizvodnim tvrtkama odlučili predstaviti svoju ponudu i pokazati svoja rješenja.

 

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content