Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Decora Print – rezervirajte svoj prostor na vrijeme

Dekorativni tisak područje je koje tiskarima otvara nove mogućnosti, posebice u segmentu maloprodaje, kod privatnih kupaca te turističkom sektoru i industrijskoj proizvodnji. Ujedno su to i četiri ključna područja kod kojih se očekuju najveće stope rasta u segmentu primjene dekorativnog tiska. Statistički podaci pokazuju da se najveći rast predviđa kod tiska tekstila, unutarnjih dekoracija i tapeta. Dekorativni tisak golemi je  tržišni segment s nizom aplikacija koje maksimalno iskorištavaju mogućnosti koje u ovom segmentu pruža digitalni tisak.


S obzirom na to da danas gotovo da nema materijala na koji se ne može otiskivati, mogućnosti digitalnih dekorativnih aplikacija beskonačne, u što će se moći uvjeriti i svi posjetitelji Decora Printa, koji se u organizaciji Print Magazina od 28. 2. do 3. 3. 2018. održava u splitskoj Areni u sklopu sajma Gast. Sajam Gast vodeći je domaći sajam namijenjen turističkom i HoReCa sektor kojeg svake godine posjeti oko 10 tisuća ciljanih posjetitelja iz hoteljersko-turističke branše.

Upravo iz tog razloga, velik broj predstavnika grafičke industrije prepoznali su potencijal pa je tako oko 50 posto izložbenih prostora na Decora Printu već rezervirano.

Ne propustite stoga mogućnost da domaćim turističkim djelatnicima predstavite svoju ponudu, rješenja i mogućnosti – rezervirajte svoj prostor na vrijeme!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content