Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DG Max tinte – zamjena dostojna originala

Pigment korišten u proizvodnji DG MAX tinti je gotovo identičan originalnom pigmentu prilikom izmijene tinte na printerima nije potrebno mijenjati profile.

DIT d.o.o. i renomirani kineski proizvođač tinti Digitex, sklopili su ugovor o distribuciji njihovih proizvoda. Radi se o ekosolventnim tintama prvenstveno namijenjenim Roland, Mimaki i Mutoh printerima sa epsonovim glavama Dx4, Dx5 i Dx7. DG MAX tinte E serije, proizvedene su u Digitex-ovoj tvornici u Fuzhou. Najmodernija tvornica, vrhunski stručnjaci, isključivo najkvalitetniji pigmenti korišteni u proizvodnji, temeljita izlazna kontrola proizvoda, optimalno skladištenje gotovih proizvoda razlogom su uspjeha Digitex-ovih zamjenskih boja. Danas ova tvornica pokriva gotovo 95% potrošnje zamjenskih tinti Mimaki printera u Kini. Pigment korišten u proizvodnji DG MAX tinti je gotovo identičan originalnom pigmentu. Veličina pigmenta se mjeri u nanometrima i svi su ujednačeni što doprinosi odličnom protoku tinte kroz glave i DG Max tinte – zamjena dostojna originala ne dolazi do začepljenja.

Prilikom izmijene tinte na printerima nije potrebno mijenjati profile. Otisak sa DG MAX tintom je intenzivnijih boja od originala. Nekoliko godina pratimo uspon ove tvrtke. Gotovo da nije bilo većeg sajma u svijetu gdje Digitex nije prezentirao svoje proizvode. Mi smo u Hrvatskoj kod nekoliko korisnika instalirali DG MAX tintu prije gotovo četiri godine. Zadovoljstvo korisnika nam je bio poticaj za ozbiljniju suradnju sa tvrtkom Digitex. Prednost korištenja DG MAX tinte je vrlo prihvatljiva cijena zamjenske tinte, odlične karakteristike ispisa, dvogodišnja garancija na vanjske uvjete, jednostavnost prilikom prelaska na zamjensku tintu. Najbitnija stavka korisnicima je izuzetno povoljna cijena ispisa koju dobivaju korištenjem DG MAX tinte.”- kazao je M.D. iz DIT-a.

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content