Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Difol predstavio Roland ER-641, eko-solventni printer, novi dodatak DGXpress seriji

Roland DG krajem prvog mjeseca ove godine tržištu je predstavio ER-641,  eko-solventni ink jet printer kao dio serije DGXpress. Već krajem drugog mjeseca tvrtka Difol predstavila ga je na sajmu Print21 u Novom Sadu. Uz VersaO bila je to druga Roland premijeru na njihovu štandu.

Inače, Roland je prošle godine pokrenuo brend DGXpress kako bi bili što pristupačniji i na cjenovno osjetljivijim tržištima s rastućom potražnjom za signage rješenjima. Među njih spada i Istočna Europa. Ponudili su dva UV rješenja i jedan eko-solvent. Toj su liniji sada dodali još pristupačniji ER-641.

ER-641 s jednom print glavom, kažu, razvijen je za maksimiziranje produktivnosti i brzi povrata ulaganja. Karakterizira ga živopisna kvaliteta ispisa.
Kombinacija nove, veće print glave, koja može izbaciti sitnije kapljice tinte veće gustoće omogućuju postizanje robusne produktivnosti. Ona se kreće od 25,5 m2/h u načinu rada 900×600 dpi za PVC tisak i 43,5 m2/h u 600×1200 dpi modu za tisak bannera.

ER-641 dolazi i s uključenim nizom značajki za poboljšanje radne učinkovitosti, kao što je primjerice integrirani sistem za odmotavanja, jedinica za točnije umetanje medija,  rezač perforiranih listova koji razdvaja medije duž perforacija između poslova, itd.
ER-641 standardno dolazi s profesionalnim RIP softverom VersaWorks 6 sa širokim rasponom značajki jednostavnih za korištenje te s Roland DG Connect, uslugom temeljenom na oblaku.

Novi printer u kratko Print Reportu predstavio nam je gosp. Veliša Velišković iz tvrtke Difol, a možete ga pogledati i na našem YouTube kanalu.  

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content