Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Digitalne tehnologije u tisku poklon proizvoda

Grafika Plus je poduzeće sa više od dvadeset godina iskustva u korištenju i veleprodaji Forever termotransfer materijala. Specijalizirali su se u prodaji i usluzi izrade promotivnih proizvoda te plasmanu digitalnih tehnologija neophodnih za tisak na tekstil i različite promocijske proizvode.

Na svome skladištu posjeduju velike količine repromaterijala i mogu vrlo brzo reagirati na potrebe tržišta. U širokoj paleti Forever termotransfer materijala koje distribuiraju u Sloveniji, Hrvatskoj, Austriji i Italiji, Grafika Plus nudi i materijale za sublimaciju te solventni tisak proizvođača Poli-tape-a i Siser-a. Osim klasične prodaje, svojim partnerima nude i edukaciju te savjetovanje u korištenju najnovijih tehnologija.

U Umagu će fokus biti na predstavljanju digitalnih tehnologija tiska korištenjem OKI pisača sa bijelim tonerom te Forever transfer medijima za prijenos aplikacija. Aplikacije će prenositi na majice i druge materijale prema želji posjetitelja. Grafika Plus je dugogodišnji zastupnik Forever medija za termotransfer i posjetitelji će moći iskoristiti njihovo dugogodišnje znanje i iskustvo u radu sa termotransfer tiskom te se jednostavnije odlučiti o ulasku u ovaj segment personaliziranog tiska.

Kombinacija inovativnih digitalnih rješenja u tisku i visoke tehnološke stručnosti djelatnika Grafike Plus daju zavidne rezultate tiska koji će biti predstavljeni posjetiteljima DA! eventa u Umagu.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content