PRINT MAGAZIN NEWSLETTER


Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.

Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Digitalne tehnologije u tvornici budućnosti

Tvrtka Culmena u suradnji sa Sveučilištom u Zagrebu, Fakultetom strojarstva i brodogradnje u Zagrebu, 25. lipnja 2020. godine održava online putem, 6. Lean Spring Summit konferenciju. Glavna tema ovogodišnje konferencije je “Digitalne tehnologije u Tvornici budućnosti”, a dodatna tema bit će „COVID-19 pandemija u proizvodnji“.  

Lean Spring Summit 2020. želi okupiti sve strane zainteresirane za razvoj i modernizaciju prerađivačke industrije kako bi predstavili koncept Tvornice budućnosti, pronašli odgovore kako ublažiti klimatske promjene te pritom definirali ulogu ljudi u procesima transformacije.

U sklopu konferencije akademska zajednica će predstaviti svoje radove s najnovijim saznanjima o primjeni digitalnih tehnologija u industriji, a bit će predstavljena i nova europska industrijska strategija za globalno konkurentnu, zelenu i digitalnu Europu.

Neke od tema konferencije su:

  • Nova europska industrijska strategija za globalno konkurentnu, zelenu i digitalnu Europu
  • Umjetna inteligencija kao potpora MSP-ima
  • Digitalizacijski i inovacijski hub za prerađivačku industriju
  • Industrija 4.0 u prehrambenoj industriji
  • Jednostavna digitalizacija postojećih tvornica
  • Trenutno stanje provedbe Lean-a u Republici Hrvatskoj

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na konferenciji putem poveznice https://culmena.hr/hr/lean-spring-summit/.

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content