Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DIPA proslavila 15. rođendan

Uz prisustvo stotinjak prijatelja i poslovnih partnera, na eventu organiziranom pod nazivom DIPA DAY, tvrtka DIPA proslavila je 15. rođendan. Event je održan u zagrebačkom hotelu Diplomat i bio je podijeljen u tri cjeline. 

Jutarnji dio programa bio je rezerviran za zanimljive prezentacije DIPA partnera. Prvo predavanje održao je gospodin Željko Jagodić iz tvrtke 3M. Naglasak njegove prezentacije bio je na novom 3M proizvodu – Print Wrap Filmu IJ280 namijenjenom brzom i jednostavnijem obljepljivanju vozila.
Gospodin Nicola Landoni predstavio je održiva rješenja iz tvrtke Guandong pod nazivom „zelena strana plastike“.
Treće predavanje bilo je namijenjeno proizvodnji 3D naljepnica korištenjem „doming“ tehnologije – prelijevanja naljepnice smolom. Gospodin Carlo Pampuri iz tvrtke Eurodrop osvrnuo se na sam proces proizvodnje i na najnovije vrste smola koje se koriste u tehnici „doming“.
Šećer na kraju bio je gospodin Yoshihiro Tate iz tvrtke Roland DG koji nas je podsjetio na prve Roland proizvode koji su zaslužni za stvaranje industrije tiska velikih formata i obećao nastavak uspješnih Roland DG proizvoda.  

U drugom dijelu dana posjetitelji su mogli testirati širok raspon strojeva iz asortimana tvrtke DIPA, a u kasno popodne krenula je proslava 15. rođendana. 

Ekipa Print Magazina upućuje srdačne čestitke djelatnicima tvrtke DIPA i vlasniku gosp. Vjeki Križaniću uz želju za još mnogo uspješnih godina u grafičkoj industriji!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content