Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Direct Advertising povećava kapacitete u POS proizvodnji uz Liyu printere i rezače

Zanimljive priče vezane uz instalacije novih tehnologija nikada ne propuštamo. Tim smo povodom bili i u tvrtki Direct Advertising d.o.o. iz Subotice. Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za izradu POS materijala za vodeće svjetske brendove iz kozmetičke i farmaceutske branše.
Kako nam je rekao gosp. Igor Ršić, vlasnik, veći dio proizvodnje namijenjen je izvozu. POS proizvodi iz njihovog proizvodnog pogona, koji se proteže na 6000m2, odlaze na cijeli Balkan, ali i za Mađarsku, Češku, Njemačku i Francusku.

U vrlo kratkom periodu instalirali su  tri različita stroja u svoj proizvodni pogon. U sva tri slučaja radi se o LIYU rješenjima i sva tri od dobavljača tvrtke NVM d.o.o.. Pitali smo ih kako to da su svoje povjerenje poklonili tvrtki NVM i brendovima s kojima do sada nisu imali iskustva?

Zašto LIYU?„Ljude koji su zaposleni u tvrtki NVM poznajemo dugi niz godina i imamo poverenja u njih. U našim pogonima imamo vrhunsku tehnologiju svetskih brendova i ovo je naša prva investicija u brendove izvan nekoliko najvećih. Jedan od razloga suradnje s kompanijom NVM je servisna podrška i fleksibilnost njihovih usluga.
Prva naša investicija iz portfelja NVM-a bila je kupnja LIYU Platinum Q2 Hybrid UV LED štampača. Uz štampač smo nabavili i automatizovani rezač LIYU Platinum Q-Cut Offset za male formate. Rezač koristimo za konturno rezanje manjih POS elemenata. Rezač je vrlo precizan, jednostavan za rad i ima automatski ulagač i izlagač.  S obzirom da su naši operateri vrlo zadovoljni prvim rezačem, naručili smo i drugi, koji je nedavno instaliran.

Radi se o velikom stolnom CNC rezaču LIYU Platinum  Q-Cut 3521, formata 3.5 x 2.1m. Koristit ćemo ga za doradu velikih POS elemenata i to će nam biti treći rezač ovih dimenzija u pogonu.
Uz ova dva rezača, radimo i na ranije spomenutom LIYU Platinum  Q2 Hybrid UV LED štampaču. Instaliran je pred kraj prošle godine i za sada ne vidimo neke razlike u kvaliteti štampe ili brzini u odnosu na postojeći štampač koji posedujemo.
Trošak održavanja LIYU štampača je manji dok je radni kapacitet i jednog i drugog oko 500m2 u jednoj smeni. Time možemo pokriti trenutne potrebe naših naručitelja“, rekao nam je gosp. Ršić.

Cijeli intervju iz tvrtke Direct Advertising dostupan je i u online izdanju Print Magazina, Pročitajte ga!

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content