Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DIS-cover the Future: Dani otvorenih vrata u Konica Minolti

Konica Minolta, renomirani globalni lider s više od 150 godina iskustva, poziva svoje sadašnje, ali i buduće klijente na Dane otvorenih vrata koji će se održati od 5. do 16. 2. 2024. godine u prostoru Digital Innovation Squarea (DIS). Prostoru gdje tehnologija susreće inovaciju.
Smješten u Horvatovoj ulici 82 u Zagrebu, DIS je epicentar digitalne revolucije. Iz Konica Minolte pozivaju sve zainteresirane da istraže napredne mogućnosti koje nude u smjeru digitalne transformacije poslovanja.

Kroz interaktivne prezentacije, radionice i individualne konzultacije, Konica Minolta stručnjaci bit će tu kako bi odgovorili na sva pitanja i dijelili svoje stručno znanje iz područja digitalne transformacije.

Sam događaj podijeljen je u dvije etape, pružajući posjetiteljima detaljan uvid u dinamičan svijet digitalne transformacije.

 1. etapa: Otkrijte kompletan All-In-One workflow u digitalnom tisku

Od 5. do 9. 2., DIS će biti domaćin fascinantnog programa fokusiranog na kompletan All-In-One workflow koji obuhvaća cijeli proces, od tiska preko dorade pa sve do finalnog proizvoda. Posjetitelji će imati priliku isprobati vrhunske uređaje poput:

  • AccurioPress C12000
  • AccurioShine 3600
  • AccurioLabel 230
  • Scorpio digital cutter
  • AccurioPrint C4065.

2. etapa: Unaprijedite poslovnu efikasnost i otkrijte nove mogućnosti

Od 12. do 16. 2. DIS će ponovno biti središnje mjesto susreta tehnologije i inovacija. Program će se fokusirati na inteligentna video rješenja; MOBOTIX i FORXAI te M-Files DMS sustav za inteligentno upravljanje informacijama.

Saznat ćete kako vam napredna FORXAI inteligentna video rješenja pomažu u optimizaciji i automatizaciji proizvodnih procesa, detekciji nepravilnosti i nedostataka povezanih sa zaštitnom opremom koju nose zaposlenici. Otkrit ćete beskonačne mogućnosti MOBOTIX video rješenja – od prepoznavanja lica do minimalnih termalnih promjena.

Uz video rješenja, druga zvijezda ovog tjedna bit će M-Files DMS sustav za inteligentno upravljanje dokumentima koje omogućuje brz pristup, jednostavno upravljanje, i sigurnu kontrolu nad vašim poslovnim dokumentima.

Svoj dolazak u Konica Minolta DIS potvrdite putem e-pošte: [email protected]

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content