Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DIT- AKCIJA EPSON SURECOLOR SC-S30610- ograničena količina

Iz poduzeća DIT stiže zanimljiva ponuda epsonove perjanice ekosolventnih printera, modela SC-S30610. U cijeni od 76750 kuna dobivate printer vrhunskih performansi. Osim odlične cijene DIT d.o.o. pomaže u realizaciji leasinga za printer bez potrebe za učešćem, omogućuje zamjenu Vašeg starog printera pod račun za najnoviji SC S30610 model. U cijenu je uračunat i RIP softver Onix RIP Center te garancija od 24 mjeseca na printer. Količina printera u ovoj ponudi je ograničena.

Surecolor printeri mogu izraditi sve od postera, znakova, transparenata, ploča s pozadinskim osvjetljenjem i naljepnica za POS i vozila, ukrasa za unutrašnjost do izložbenih stalaka. Uz široku lepezu podržanih rolanih medija, korisnici mogu pouzdano i povoljno ispisivati na plastici, platnu, filmu, fotografskom papiru i čitavom nizu popularnih substrata za transparente, do širine od 64 inča (162,6 cm).

Dodatne prednosti Epson SureColor pisača su pouzdan rad, jednostavno upravljane i održavanje te mogućnost korištenja u uredskim prostorima bez potrebe za posebnim uređajima za ventilaciju.

Nova tinta UltraChrome GS2 i GSX nadograđuje snagu UltraChrome GS (koristi se u Epson Stylus Pro GS6000) s novom formulacijom žute i trajnošću do tri godine na otvorenom bez plastificiranja*. UltraChrome GS2/GSX bezmirisna je boja bez nikla te ne zahtijeva provjetravanje pa se SureColor može upotrebljavati u uredskom prostoru.

Zahvaljujući stražnjem priključku, rolu može umetnuti jedna osoba, a napetošću medija može se upravljati s prednje ili stražnje strane pisača, čime se povećava produktivnost i smanjuje vrijeme pripreme.

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content