Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DIT nastupa na Intergrafici

DIT d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu koja posluje na hrvatskom tržištu od 1990. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je prodaja i servis te održavanje informatičke opreme. Zastupnici su nekoliko renomiranih brendova kao što je  Hewlett-Packard, Canon, Neschen, Seal, Epson, Summa, Secabo, Caldera…

Kao distributer koji uvijek želi biti pri ruci svojim klijentima, tvrtka Dit d.o.o. će se ove godine kao izlagač predstaviti na sajmu Intergrafika koji se održava od 5. – 7. 6. 2019. godine na Zagrebačkom Velesajmu.

Na jednom mjestu dobit ćete sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima.

Poslovnoj i širokoj publici predstavit će se put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Redovna edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga je izložbeni dio sajma upotpunjen bogatim stručno pratećim programom.
DIT će predstaviti sve svoje ključne brandove i proizvode stoga vas pozivaju da ih posjetite na sajmu Intergrafika.

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content