Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

DIT prezentacija u hotelu Aristos

Početkom prosinca, DIT d.o.o. je priredio u zagrebačkom hotelu Aristos prezentaciju proizvoda iz svog prodajnog asortimana. Gosti predavači su održali zanimljive prezentacije. Gospodin Marko Dikanić je predstavio poduzeće DIT d.o.o.. Poduzeće je 1990. godine počelo sa prodajom računala. Vremenom se DIT  specijalizirao za prodaju opreme za digitalni tiskak s naglaskom na velike formate najviše projektantima i grafičarima. Od 2013. godine su Epson Sign Specialist, specijalizirani za Epsonov sign program uređaja. Prodajni program je upotpunjen i HP GIS i CAD programom za arhitekte i fotografe, HP radnim stanicama, softverom Caldera. Osim hardvera i softvera, DITov servisni centar je na usluzi korisnicima u održavanju informatičke opreme. Poseban segment poslovanja je veleprodaja repromaterijala i boja za LFP printere. Naglasak poduzeća je stavljen na kvalitetne materijale, uglavnom europske proizvodnje. Tako u svom prodajnom programu imaju proizvode njemačkih proizvođača Neschen i Aslan, a odnedavno su i službeni partner Kemica materijala za hrvatsko tržište. Uz folije nude i široku paletu papira u rolama te originalnih i zamjenskih boja za većinu LFP printera. Epsonov T-shirt printer F2000 je već u nekoliko navrata predstavljen u Print Magazinu pa nećemo posebno odrađivati karakteristike i kvalitetu otiska ovog printera. Posjetioci su imali prilike printer vidjeti u radu i uvjeriti se u njegovu brzinu i odličan otisak.

Sljedeća Epsonova perjanica je SC30600. Gospodin Marko je ukratko prezentirao kompletnu liniju SC printera. Printeri serije 30 su rađeni sa jednom Epson PrecisionCore print glavom. Osnovna oprema printera sadrži namatalicu koja uvelike pojednostavljuje rad sa materijalima prilikom ispisa duljih aplikacija. To je i najprodavaniji model. Razlog je prihvatljiva cijena printera, zadovoljavajuća brzina i fantastičan otisak. Serija 50 se razlikuje u odnosu na osnovni model po tome da dolazi sa dvije ispisne glave i sušaćem otiska. Printer SC50600 je namijenjen većim produkcijama. Brzina ispisa u najbržem modu doseže zavidnih 51m2/h. Serija 70 donosi više mogućnosti kombinacija boja. Za tu seriju su dostupne, uz CMYK, i siva i naranđasta boja. Printer je namijenjen zahtjevnijim korisnicima kao što su fotografi. Naranđasta boja pridonosi toplini ispisane fotografije, a siva omogućuje znatno realniji ispis sivih tonova. Ovom kombinacijom boja Epson model SC70600 omogućava korisnicima ispis gamuta boja koji nije moguć sa sličnim printerima čijoj je tinti baza solvent.

Nakon kratke stanke predavač g. Piet Weltjens je predstavio Kemicu, talijanskog proizvođača materijala za digitalni tisak. Kemica je članica grupacije Politape. Ponosi se svojom proizvodnjom koja je pozicionirana na sjeveru Italije. Proizvodi su visoke kvalitete. Politika poduzeća je ponuditi najkvalitetnije proizvode po prihvatljivim  cijenama. Tvornica je opremljena najmodernijim linijama za proizvodnju folija. Velika pažnja se posvećuje istraživanjima, kvaliteti. Svaki element folije prilikom procesa proizvodnje je pod stalnom kontrolom. Od filma koji zadovoljava najstrože norme kvalitete, pažnja je posvećena i ljepilu te podložnom papiru koji su temelj kvalitetnog proizvoda.

G. Bojan Kežman, predstavnik i4Next leasinga je nakon Pieta predstavio mogućnosti leasinga informatičke opreme i printera. Ovaj dio predavanja je animirao posjetitelje koji su se vrlo aktivno uključili u predavanje. Gospodin Kežman je spremno odgovarao na pitanja. i4Next leasing je jedinstveno leasing poduzeće u Hrvatskoj koje je specijalizirano za financiranje opreme neophodne grafičarima. Osim nove opreme u mogućnosti su odraditi i refinanciranje Vaše već postojeće opreme čime se vlasniku tiskare oslobađaju sredstva neophodna za razvoj proizvoda ili obrtni kapital.

www.dit.hr

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content