Prvi saznajte najnovije vijesti
Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti

Dizajn koji ostavlja bez daha

“Celestial love”

Stara je izreka da se trud uvijek isplati. Pravi je primjer za to mladi umjetnik Domagoj Brček, 21-godišnji grafički dizajner iz Kalinovca. Domagoj, koji je trenutno student treće godine studija Multimedija, oblikovanje i primjena, Sveučilišta Sjever, u slobodno vrijeme bavi se dizajniranjem majica, logotipova i izradom raznih grafika i Photoshop manipulacija.

Svoje fotografije najčešće dijeli putem društvenih mreža pa tako osim što je dobio pohvale od nekolicine popularnih stranica, njegov rad nije zaobišao ni Adobe grupaciju, čiji ga je Photoshop osobno pohvalio za izvrstan rad i kreativnost.

Kako kaže, oduvijek je u sebi imao dozu kreativnosti, no da gaji veliku ljubav prema grafičkim umjetnostima shvatio je kad je upisao navedeni studij. Izrada grafika mu je trenutno sporedni posao uz studij, no uživa u tome i jednog dana se svakako vidi na stalnom radnom mjestu grafičkog dizajnera.

U nastavku Vam donosimo nekoliko najboljih grafika prema našem odabiru.

domagoj_brcek_moon

“Ride to the moon” grafika je bila pohvaljena od strane Adobe Photoshopa

domagoj_brcek_street

“Underground street”

domagoj_brcek_zagreb

“Street lights”

domagoj_brcek_doorkeeper

“Doorkeeper”

domagoj_brcek_kid

“Moon child”

domagoj_brcek_sky

“Sky riding”

domagoj_brcek_venecija

“Venezian lady”

Najnoviji oglasi
  • Trenutno nema dostupnih oglasa.

Partneri

Prijavite se na newsletter

Primajte tjedne novosti iz svijeta grafičke industrije i saznajte sve o našim promocijama i besplatnim sadržajima za posjetitelje/besplatnim sudjelovanjima na eventima, sajmovima i dr.Prijavom na Newsletter prihavaćate našu Politiku privatnosti
Skip to content